Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m Brezilya-Kazakistan ma?lar? aday kadrosu
??k?ş
X
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?LG? l San Marino, Estonya ile 0-0 beraber kalarak ?lke tarihinde 2. kez bir ma?? gol yemeden tamamlad?. (1993 T?rkiye, 2014 Estonya)
Yorum Yap
-
Aslı Hilmi Istanbul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaan Ayhan oynar bu tak?mda hakk? yeniliyor
Yorum Yap
-
Ben olsam zaten gidemeyece?im bari b?yle gidemeyeyim derim kalan ma?larda 11de kerim frei,salih u?an,o?uzhan,enver cenk ?ahin gibi isimleri oynat?r?mEn son düzenleyen Berk Alaca; 16-11-2014, 15:06.
Yorum Yap
-
g?khan g?n?l sakatl??? nedeniyle kadrodan ??kart?lm??
Volkan D. - Ozan, Semih, Serdar, Caner - Volkan ?., Sel?uk, Arda, Olcay - Burak, UmutEn son düzenleyen Alican Osanmaz; 16-11-2014, 20:02.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYurt disina yayin yapmayarak, formsuz isimleri se?erek insanlari milli takimdan soguttular. Umarim yeniliriz, TFF ve totos birlikte defolup gider. Ger?i sanmiyorum, TFF baskaninda k?sele gibi surat var, digeri ise 4.5 milyon Euro yu birakip gitmez. Ger?i bana ne.
valla T?rkler vermiyor maci ama Hollanda Sport1 veriyor Allahtan Sport1 paketim var ve Star tv ye 10 basan HD kalitesinde izleyecegim
Yorum Yap
Yorum Yap