Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Ziraat T?rkiye Kupas? 2014-2015

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Kupa yada lig ma?lar?nda renklilerin lehine yap?lan bu kadar bariz hakem hatalar?n? g?rd?kten sonra hala bu futbol d?zeninin temiz olduguna inanan var m??

Yorum Yap

Aylard?k s?vd?kleri adam att? sonunda

Yorum Yap

Fenerin gol?nde tam g?remedim ama daha 20. Dakikada geriye y?r?ye y?r?ye d?nen Ozan Tufansa vay haline...

Yorum Yap

Oha

Alves y?l?n gol?n? att? herhalde. Nas?l vurdu o topa ?yle.

Yorum Yap

Diego g?zel oynuyor ligde niye oynam?yorsa ? ?smail kartal hoca falan de?il. Bu arada yorulun yorulun yorulun yorulun [emoji23]

Yorum Yap

Bursa ma?a konsantre olsa ma?? rahat al?r.

Yorum Yap

Facebook' Bursaspor'un Resmi sayfas?na girdim yorumlar? okuyorum Fenerlilerle kap???yolar yorumlarda birbirlerine s?v?yolar g?lmekten yerlere yatars?n okusan

Yorum Yap

G?r?ld??? ?zere rakip ne kadar ?s?r?rsa ?s?rs?n, trib?nler ne kadar bask? yaparsa yaps?n, iki tane ?akt?nm? kuzu gibi oluyorlar.

Yorum Yap

Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                    Diego g?zel oynuyor ligde niye oynam?yorsa ? ?smail kartal hoca falan de?il. Bu arada yorulun yorulun yorulun yorulun [emoji23]
                    diego bizde olsa iyi oynardi bence

Yorum Yap

?smail Eagle yapt??? sa?ma de?i?ikliklerle az daha veriyordu ma?? ama Bakambu, Emre hele de Fernandao s???r? 6 pastan ?yle bi ka??rd? ki. Fener 2 defa gitti Emenike birini att? birini ka??rd? bi de Alves Porto g?nlerinden bi esinti sundu 2-1 bitti.

Yorum Yap

sene sonu fernandao fenere giderse e?er bu ma? tekrar izlenmeli..

bursa ma?? fener i?in idman havas?nda ge?ti pek yormad? adamlar? umar?m bu ak?am gs h?rpalan?r biraz da hafta i?i ma? yapmalar?n?n faydas?n? g?r?r?z bizde biraz

Yorum Yap

Oha sabri fena att?

Yorum Yap

cok istahlilar cok! bizim takima bakiyorum berabere dk 85 son 11 dk bir saga bir sola bir geriye pas herkesin ici gecmis.. Allahtan Cenk oyle bir kafa vurduda kazandik yoksa su an ztn takim yerden yere vuruluyordu.

hamza ile selcuk falan resmen costu, takimda fena bir istek var. insallah akhisar yener bunlari

Yorum Yap

Sizce bu kupadan elenmemiz iyi mi oldu k?t? m? oldu ?

Yorum Yap

Ulan Burhan

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X