sivas ats?n ki r?van? ma?lar? bizim gs ma??m?zdan ?nce, orda iyice yorulsun gs ?yle ??ks?n bizim ma?a
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Ziraat T?rkiye Kupas? 2014-2015
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUmut'a Da Costa'n?n yapt???nsa topa m?dahale var ama foul ?al?nd? gol oldu. Sivas aptall???na ve hakeme yans?n ma? Sivas'?m hakk?yd?.
Yorum Yap
-
Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelo'nun hareketine kart? ge?tim faul vermedi, top d?nd? umuta hemen ?ald?lar o da gol oldu
Yorum Yap
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSizce bu kupadan elenmemiz iyi mi oldu k?t? m? oldu ?
Yorum Yap
-
Sergen reyting u?runa bizi eziyorlar, seneye tak?m ?al??t?r?rsam ziraat T?rkiye kupas?na asla A tak?mla ??kmam dedi..
http://www.tribundergi.com/post/1363...edium=urlshort
Yorum Yap
-
Bu adam g?vencimi bo?a ??karmayacak in?allah. Ne g?zel konu?mu? ?yle. Kimsenin s?yleyemediklerini k?t?r k?t?r s?ylemi?. ??te bu huyunu seviyorum ben bu adam?n.
20 ya??nda da b?yleydi ?imdi de b?yle. S?yledikleri ho?umuza gitmeyebilir ya da bazen sa?ma sapan ?eyler de s?yleyebilir ama kendince s?ylemesi gerekeni s?yl?yor ve sayg? uyand?r?yor bende.
?u 2 dakikal?k videoda resmen ?zet ??karm??. ?i?irilmi? T?rk Futbolunun marka de?erini g??s?nde yumu?at?p soluyla 90'a yollam??. ?n?allah yolun a??k olur Sergen.
Senden beklentim ?ok y?ksek. Yeter ki sen b?y?k hoca olmak iste.
Yorum Yap
Yorum Yap