Eyvallah karde?im Vodafon Arena bitene kadar fazla derbi ma?? oynama taraftar? degilim Vodafon Arena bitince renkliler ba? bitsin diye it gibi dua edicekler
Eyvallah karde?im Vodafon Arena bitene kadar fazla derbi ma?? oynama taraftar? degilim Vodafon Arena bitince renkliler ba? bitsin diye it gibi dua edicekler
Aynen birde bu turda hemen fenerle kar??la?maya gerek yok , Kayserispor'la oynar?z art?k.
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
keske febe gelseydi... onlar yasli, ne olursa olsun onlar daha cok dokuleceklerdi...sakatlik ceza vs...kismet degilmis neyse kismet
K?smet mi de?il mi, karar ver abi?
Kayseri'nin gelmesi daha iyi oldu bence. fbyle aram?zda sorunlar varken kupada e?le?ip psikolojik olarak y?pranabilirdik, ?zerine elenip daha da moral bozuklu?u ya?ayabilirdik belki de. Kayseri'yi ise ge?eriz; ama elensek bile ?ok fazla etkilenmez futbolcular.
Tabii, ?ncelikle Rize ma??ndan puan ??karmam?z gerekiyor, Kayseri ma??n?n sonucunu konu?mak i?in.
GS ma??n? a?t?m bilgisayarda da i?im var spiker anlat?yor dinliyorum; Sneijder, Bruma, Melo falan diye m?r?ldan?yor dedim bug?n lig ma?? vard? da ben mi hat?rlamad?m? Adamlar Bal?ova bilmemnespora kar?? ilk 11 e as adamlar? koymu?lar
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
keske febe gelseydi... onlar yasli, ne olursa olsun onlar daha cok dokuleceklerdi...sakatlik ceza vs...kismet degilmis neyse kismet
K?smet mi de?il mi, karar ver abi?
Kayseri'nin gelmesi daha iyi oldu bence. fbyle aram?zda sorunlar varken kupada e?le?ip psikolojik olarak y?pranabilirdik, ?zerine elenip daha da moral bozuklu?u ya?ayabilirdik belki de. Kayseri'yi ise ge?eriz; ama elensek bile ?ok fazla etkilenmez futbolcular.
Tabii, ?ncelikle Rize ma??ndan puan ??karmam?z gerekiyor, Kayseri ma??n?n sonucunu konu?mak i?in.
yazdiktan sonra gordum onu. Zaten sinirli yazdim; bosver ya dedim. Ben dedigim gibi onlarin daha cok dokulecegine inaniyorum. Biz zor donemlerden hep iyi ciktik. fakat onlar zor ve tramvatik bir duruma dusmediler. Allah oralardan pek cikarmasin onlari. 2-3 haftadir da dokuk dokuk cikiyorlar maclara. maci alip onlari dipsiz bi kuyuya itebilirdik diye dusunuyorum. kismet :P
Bide ; Tek mac oldugundan tribun vermek zorundalar gibisinden bir dusuncelere- hayellere kapildim. O tribun boluculerine vurmayi ozledim kadikoyde
Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
GS ma??n? a?t?m bilgisayarda da i?im var spiker anlat?yor dinliyorum; Sneijder, Bruma, Melo falan diye m?r?ldan?yor dedim bug?n lig ma?? vard? da ben mi hat?rlamad?m? Adamlar Bal?ova bilmemnespora kar?? ilk 11 e as adamlar? koymu?lar
Ertu?rul Abi sanki biz as 11 adamlar?m?z? koymuyoruz
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ertu?rul Abi sanki biz as 11 adamlar?m?z? koymuyoruz
Sakat var Demba Ba'n?n sonradan oyuna girme nedeni o. Bir de kadro ?ok geni? de?il ki bizde. 3 transfer geldikten sonra biraz geni?ledi onlar da oynad? Sar?yer ma??nda.
Yorum Yap