Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Ziraat T?rkiye Kupas? 2014-2015

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?imdi Kayseri yenerse kesin 1. mi oluyor grupta?
    ??????

Evet ikili averaj Kayseri'nin lehine

Yorum Yap

Aslı Umutcan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
      ??????

Eyvallah karde?im Vodafon Arena bitene kadar fazla derbi ma?? oynama taraftar? degilim Vodafon Arena bitince renkliler ba? bitsin diye it gibi dua edicekler

Yorum Yap

Aslı Umutcan Ak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
        ??????

Eyvallah karde?im Vodafon Arena bitene kadar fazla derbi ma?? oynama taraftar? degilim Vodafon Arena bitince renkliler ba? bitsin diye it gibi dua edicekler

Aynen birde bu turda hemen fenerle kar??la?maya gerek yok , Kayserispor'la oynar?z art?k.

Yorum Yap

keske febe gelseydi... onlar yasli, ne olursa olsun onlar daha cok dokuleceklerdi...sakatlik ceza vs...kismet degilmis neyse kismet

Yorum Yap

?kili averaja mi bak?l?yor? Ben genel averaj diye biliyordum. S?k???k fikst?r?n aras?na derbinin girmemesi g?zel oldu.

GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
              keske febe gelseydi... onlar yasli, ne olursa olsun onlar daha cok dokuleceklerdi...sakatlik ceza vs...kismet degilmis neyse kismet
              K?smet mi de?il mi, karar ver abi?

Kayseri'nin gelmesi daha iyi oldu bence. fbyle aram?zda sorunlar varken kupada e?le?ip psikolojik olarak y?pranabilirdik, ?zerine elenip daha da moral bozuklu?u ya?ayabilirdik belki de. Kayseri'yi ise ge?eriz; ama elensek bile ?ok fazla etkilenmez futbolcular.

Tabii, ?ncelikle Rize ma??ndan puan ??karmam?z gerekiyor, Kayseri ma??n?n sonucunu konu?mak i?in.

Yorum Yap

Galatasaray yeniliyor 1-0

Yorum Yap

1-1 oldu

Yorum Yap

Gs ma??n?n hakemini sevdim,melo beni de?i?tirin dedi bu hakemle oyn?yam?yorum diye

Yorum Yap

Aslı ?nal Denizku?u tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                      Gs ma??n?n hakemini sevdim,melo beni de?i?tirin dedi bu hakemle oyn?yam?yorum diye
                      It melo alisti hakemlerin ona kart gostermemesine tabi hakem hemen sari karti gosterince degistirin diyor serefsiz.

Yorum Yap

GS ma??n? a?t?m bilgisayarda da i?im var spiker anlat?yor dinliyorum; Sneijder, Bruma, Melo falan diye m?r?ldan?yor dedim bug?n lig ma?? vard? da ben mi hat?rlamad?m? Adamlar Bal?ova bilmemnespora kar?? ilk 11 e as adamlar? koymu?lar

Yorum Yap

Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                          K?smet mi de?il mi, karar ver abi?

Kayseri'nin gelmesi daha iyi oldu bence. fbyle aram?zda sorunlar varken kupada e?le?ip psikolojik olarak y?pranabilirdik, ?zerine elenip daha da moral bozuklu?u ya?ayabilirdik belki de. Kayseri'yi ise ge?eriz; ama elensek bile ?ok fazla etkilenmez futbolcular.

Tabii, ?ncelikle Rize ma??ndan puan ??karmam?z gerekiyor, Kayseri ma??n?n sonucunu konu?mak i?in.

yazdiktan sonra gordum onu. Zaten sinirli yazdim; bosver ya dedim. Ben dedigim gibi onlarin daha cok dokulecegine inaniyorum. Biz zor donemlerden hep iyi ciktik. fakat onlar zor ve tramvatik bir duruma dusmediler. Allah oralardan pek cikarmasin onlari. 2-3 haftadir da dokuk dokuk cikiyorlar maclara. maci alip onlari dipsiz bi kuyuya itebilirdik diye dusunuyorum. kismet :P

Bide ; Tek mac oldugundan tribun vermek zorundalar gibisinden bir dusuncelere- hayellere kapildim. O tribun boluculerine vurmayi ozledim kadikoyde

gene sinirlendim yaa..

tesekkurler yorum icin.

Yorum Yap

Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                            GS ma??n? a?t?m bilgisayarda da i?im var spiker anlat?yor dinliyorum; Sneijder, Bruma, Melo falan diye m?r?ldan?yor dedim bug?n lig ma?? vard? da ben mi hat?rlamad?m? Adamlar Bal?ova bilmemnespora kar?? ilk 11 e as adamlar? koymu?lar
                            Ertu?rul Abi sanki biz as 11 adamlar?m?z? koymuyoruz

Yorum Yap

Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Aslı Ertu?rul Ural tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
                              Ertu?rul Abi sanki biz as 11 adamlar?m?z? koymuyoruz
                              Sakat var Demba Ba'n?n sonradan oyuna girme nedeni o. Bir de kadro ?ok geni? de?il ki bizde. 3 transfer geldikten sonra biraz geni?ledi onlar da oynad? Sar?yer ma??nda.

Yorum Yap

Yasin ne b?y?k futbolcu.?al?m var pas var ?ut var.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X