Bizim milli takimdan bi yol olmaz. Jenerasyon k?t?, ?mit milli takimdan oyuncu da gelmiyor. Ileride Hakan S?k?r, Arif Erdem, Nihat veya Ilhan Mansiz yok. Orta sahada bir Erg?n Penbe, Sergen, T?mer, ?mit Davala yok ve bu seviye kalitede olan Emre Bel?zoglu tempoyu kaldiramiyor. Defansta ise Hakan ?nsal, Alpay, B?lent Korkmaz gibi oyuncular ?nemli oyunculardi. T?rk futbolu ve milli takimin d?zelmesi i?in uzun vaadede ciddi reformlar lazim. Onu yapacak TFF ve kurumlari ancak adam gibi y?netici de yok.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?
??k?ş
X
-
Kas?mpa?al? Adem.Bizim altyap?dan c?kan.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk 11 e ademi yaziyolar kim bu adem ? adem sarimi ? ne alaka bu adam
Yorum Yap
-
Adem B?y?k. Bizim alt yap?dan ??kma. Bizde kendisini pek g?steremedi ama ?uan ?ok formda. Hatta ligdeki en formda yerli forvet diyebiliriz.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk 11 e ademi yaziyolar kim bu adem ? adem sarimi ? ne alaka bu adam
Yorum Yap
-
Volkan ?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan, Semih, M. Topal, G?khan G?n?l, Caner, Ozan Tufan, Arda, G?khan T?re, O?uzhan, Olcay, Umut
Yorum Yap
-
B?rak oynats?n bo?ver Ke?ke bizden hi? oynatmasaAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan, Semih, M. Topal, G?khan G?n?l, Caner, Ozan Tufan, Arda, G?khan T?re, O?uzhan, Olcay, Umut
Yorum Yap
-
Onu sormuyorum Mehmet Ali, sakat de?ilmiydi Volkan ne ara geri kat?ld? milli tak?ma ben kac?rm?s?m..Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?rak oynats?n bo?ver Ke?ke bizden hi? oynatmasaAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan, Semih, M. Topal, G?khan G?n?l, Caner, Ozan Tufan, Arda, G?khan T?re, O?uzhan, Olcay, Umut
Yorum Yap
-
BabacanAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan, Semih, M. Topal, G?khan G?n?l, Caner, Ozan Tufan, Arda, G?khan T?re, O?uzhan, Olcay, Umut
Yorum Yap
-
Yok karde?im Volkan Babacan kaleciAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOnu sormuyorum Mehmet Ali, sakat de?ilmiydi Volkan ne ara geri kat?ld? milli tak?ma ben kac?rm?s?m..Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?rak oynats?n bo?ver Ke?ke bizden hi? oynatmasaAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan ?Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan, Semih, M. Topal, G?khan G?n?l, Caner, Ozan Tufan, Arda, G?khan T?re, O?uzhan, Olcay, Umut
Yorum Yap
-
Adem'i tan?m?yor musun yoksa hangi Adem anlam?nda m? sordun? Yada s?per lig izlemiyormusun hi??Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk 11 e ademi yaziyolar kim bu adem ? adem sarimi ? ne alaka bu adam
Ayr?ca Topal'?n stoper oynamas? kadar sa?ma ba?ka bir?ey yok.
Yorum Yap
Yorum Yap