topal?n ne i?i var stoperde ? sel??k efendinin yerine koy bari topal? stoperde ba?kas? oynas?n. sel??k ?u berbat haliyle bile ilk 11 ??k?yorsa kesin torpilli bu adam.
bu arada koskoca t?rk milli tak?m?n?n forveti umut ise diyecek bir ?eyim yok. ben milli tak?ma hi?bir zaman ?s?namad?m, hakeden kazans?n.
Topal yerine Ersan olmal?yd?. Ozan yerine de O?uzhan olabilirdi. Ozan'da ben pek bir ?ey g?remedim. Sel?uk'u biraz da defansif y?n?nden oynat?yor olabilir. ?kinci yar? girer O?uzhan.
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Topal yerine Ersan olmal?yd?. Ozan yerine de O?uzhan olabilirdi. Ozan'da ben pek bir ?ey g?remedim. Sel?uk'u biraz da defansif y?n?nden oynat?yor olabilir. ?kinci yar? girer O?uzhan.
Sel?uk-Ozzie ikilisi ile orta saham?z ?ok zay?f olurdu savunma anlam?nda.Ozzie Sel?ukun yerine oynamal?yd?.Ger?i ben olsam M.Topal-Ozzie ikilisini oynat?rd?m.Ozzie daha serbest oynard? o zaman...
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Sel?uk-Ozzie ikilisi ile orta saham?z ?ok zay?f olurdu savunma anlam?nda.Ozzie Sel?ukun yerine oynamal?yd?.Ger?i ben olsam M.Topal-Ozzie ikilisini oynat?rd?m.Ozzie daha serbest oynard? o zaman...
Yorum Yap