Bursa bile alt yap?s?ndan Ozan gibi birisini ??kart?yor biz halen Necipten bi?eyler olcak diye bekleyelim...
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?ek Cum. ve Letonya Ma?lar?n?n Aday Kadrosu A??kland?
??k?ş
X
-
daha 19 ya??ndaAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCekicekleri fiyat minumum 7 milyon euroAslı Burak Altundal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ozan nasi bisey ya velinin yerine ne guzel olurdu
GT-I9190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
6-7 verilebilir bence. senelerce idare eder
Bir yorum yaz:
-
Genel olarak iyi oynuyoruz be?endim tak?m?.
Ozan da ne top oynuyo arkada?
Bir yorum yaz:
-
Bizim Necip efendi izlesin de ?u Ozan Tufan? nerede oldu?unu g?rs?n bas?p paray? alacaks?n bu ?ocu?u
Bir yorum yaz:
-
Ah Gokhan'in o vurusu girecekti... Cok onemliydi cooook...
Bir yorum yaz:
-
Ozan Tufan b?yle devam ederse direk Avrupa, Zaten yaz?n haz?rl?k ma?lar?nda sinyali vermi?ti.
Bir yorum yaz:
-
Cekicekleri fiyat minumum 7 milyon euroAslı Burak Altundal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ozan nasi bisey ya velinin yerine ne guzel olurdu
Bir yorum yaz:
-
Tam ben de bunu d???nm??t?mAslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslan?m T?rkiye, ayn? Be?ikta?.
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z 4-4-2'nin sa??nda T?re-G?n?l, solunda Olcay-Caner'i hayal ettim bir an i?in BE??KTA?'?mda...Vay anam vayy!!!
Bir yorum yaz:
-
Bu ozan nasi bisey ya velinin yerine ne guzel olurdu
Bir yorum yaz:
-
Tak?m olarak iyi oynuyoruz.Arda sahadaki en kaliteli adam.?ok bariz hissettiyor kendini.Ozan'da bozulmazsa iyi oyuncu.T?re ve olcay'da iyiydi ilk yar?.Sivok'ta bildigimiz sivok.Kopya gollerine devam ediyor
Bir yorum yaz:
-
bu ozan tufan Bursa da m? oynuyor. Bursa ma??nda hi? dikkatimi ?ekmedi
Bir yorum yaz:
-
cokdan beri izledigim en iyi milli takimAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryalniz son zamanlarda izledigim en iyi milli takim acik ara
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: