Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Karde?i Jerome Boateng 'in huyu ile uzaktan yak?ndan alakas? yok. Zaten bir tanesi Bayern M?nih'te di?eri Schalke'de oynuyorsa aradaki zihniyet fark? buradan da belli oluyorAslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?n? ba??na toplayaca??n? bilsek s?per transfer olur asl?nda.Riske girmeye gerek yok amaAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yorum Yap
-
ah ahhhhhAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
ben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adamiAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ahhhhhAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
Ve buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adamiAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ahhhhhAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
bize akl? ba??nda adam laz?m de?il zaten.tak?m akl? ba??nda adamlarla dolu.melonun ?st?ne y?r?r m?? emreyi bo?azlar m?? bunlar?n cevab? evetse hemen gelsin.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?n? ba??na toplayaca??n? bilsek s?per transfer olur asl?nda.Riske girmeye gerek yok amaAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbize akl? ba??nda adam laz?m de?il zaten.tak?m akl? ba??nda adamlarla dolu.melonun ?st?ne y?r?r m?? emreyi bo?azlar m?? bunlar?n cevab? evetse hemen gelsin.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?n? ba??na toplayaca??n? bilsek s?per transfer olur asl?nda.Riske girmeye gerek yok amaAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yapabilir
Yorum Yap
-
tam yans?tamam?? videoda ama bi asilik var.yapabilir bencede o zaman gelsinAslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbize akl? ba??nda adam laz?m de?il zaten.tak?m akl? ba??nda adamlarla dolu.melonun ?st?ne y?r?r m?? emreyi bo?azlar m?? bunlar?n cevab? evetse hemen gelsin.Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?n? ba??na toplayaca??n? bilsek s?per transfer olur asl?nda.Riske girmeye gerek yok amaAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yapabilir
Yorum Yap
-
Hangi konuda Erdal ? hangi furbolcuyu ima ediyorsun ? ne ima ediyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adamiAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterah ahhhhhAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..

statik dersinden ciktim suan kafam pek basmiyor kusura bakma
Yorum Yap
-
Oyuncular? yerden yere vurma konusunda, hatta yaz?y? kal?nla?t?rd?m anla??ls?n diyeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi konuda Erdal ? hangi furbolcuyu ima ediyorsun ? ne ima ediyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami

Hani antep ma??nda ve sonras?nda yazd?klar?n falan diyorum
Yorum Yap
-
Demba ba yi diyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncular? yerden yere vurma konusunda, hatta yaz?y? kal?nla?t?rd?m anla??ls?n diyeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi konuda Erdal ? hangi furbolcuyu ima ediyorsun ? ne ima ediyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami

Hani antep ma??nda ve sonras?nda yazd?klar?n falan diyorum 
evet vurdum yerden yere hak etti ama kac mactir ruhsuz oynuyor ama gitsin demedim dikkatini cekerim
Daha iyisi gelcekse gidebilirde tabi
Yorum Yap
-
@Talha Karanfiler Gitsin demedin biliyorum da bunlarda insan bro
Daha iyisine bende tav?m zaten ama y?netim malum 
Sadece senin i?in de?il ?o?u ki?i ve bazen bende bu yanl??a d???yorum ha beni yanl?? anlaman? kesinlikle istemem. ?aka yollu biraz g?nderme yapt?m
Yorum Yap
Yorum Yap