Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yorum Yap
-
Aslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
Aslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yapabilir
Yorum Yap
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Serin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKevin Boateng s?zle?mesi feshedildi.
Yapabilir
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Gul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Resul G?kda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHilbert 2 sene daha Leverkusen`de. Gecen sezon 5 penalti yaptiran Hilbert gercekten oyun stilini cok degistirmis... Bu sezon hic penalti yaptirmadi, ayrica her hafta Bundesliganin 11 ne seciliyor..
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami
Yorum Yap
-
@Talha Karanfiler Gitsin demedin biliyorum da bunlarda insan bro Daha iyisine bende tav?m zaten ama y?netim malum
Sadece senin i?in de?il ?o?u ki?i ve bazen bende bu yanl??a d???yorum ha beni yanl?? anlaman? kesinlikle istemem. ?aka yollu biraz g?nderme yapt?m
Yorum Yap
Yorum Yap