Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
hayir , orhan ak, hasan ali kaldirim gibi adamlardan hic mi ders almaz bu adamlar?
ulan sener. ayda yilda bir oyuna gireceksin, sen gokhani kesebilirmisin? bok var gidiyorsun fbye.
hos havadan milyon eurolar cebine girecek ve buyuk ihtimal 3 senede en az1 sampiyonlugun olacak orasi ayri
Bir yorum yaz:
-
Astronomik bir ?cretle gelece?ini sanm?yorum.2 sezondur T?rkiye'de oynuyor , ligi tan?yor.Ayr?ca Emenike'nin gidece?ini d???n?rsek ellerinde sow ve webo gibi iki tane daha iyi golc? var.Yabanc? kontenjan?n?n da serbest kald???n? d???n?rsek bence iyi transfer.Aslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?rece?iz hep beraber,b?y?k takim tecr?besi yok,bask? alt?nda neler yapacak g?rece?izAslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCaner ve g?khan?n ortalar?yla +20 gol yaz direk abiAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFernandao bence hatal? transfer fener i?in
Bir yorum yaz:
-
G?rece?iz hep beraber,b?y?k takim tecr?besi yok,bask? alt?nda neler yapacak g?rece?izAslı Batuhan Baydar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCaner ve g?khan?n ortalar?yla +20 gol yaz direk abiAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFernandao bence hatal? transfer fener i?in
Bir yorum yaz:
-
Caner ve g?khan?n ortalar?yla +20 gol yaz direk abiAslı ?mit Baki Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFernandao bence hatal? transfer fener i?in
Bir yorum yaz:
-
Fernandao bence hatal? transfer fener i?in,tek sezonda ligde gol kral? olmas? yeterli bir referans de?il bence
Bir yorum yaz:
-
Fernandao tsl den tek istedi?im forvetti . pektemek 4 gol at?p bizde forma giyer y?ll?k 1.7 milyon al?r bu adam 20-25 gol atar 2 milyona sonra biz neden ?ampiyon olamiyoruz
Bir yorum yaz:
-
Ben d?n demi?tim bug?n haberlerde ??km??.Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFernandao fb'de diyolar ?
2-3 g?n ?nceden duymu?tum alacaklar?n?...
Bir yorum yaz:
-
[MENTION=26360]Erdal Yikit[/MENTION] yok ya yanlis anlamadim sinirden tepkimizi abartabiliyoruz bazen ama kontrol etmek lazim
Bir yorum yaz:
-
@Talha Karanfiler Gitsin demedin biliyorum da bunlarda insan bro
Daha iyisine bende tav?m zaten ama y?netim malum 
Sadece senin i?in de?il ?o?u ki?i ve bazen bende bu yanl??a d???yorum ha beni yanl?? anlaman? kesinlikle istemem. ?aka yollu biraz g?nderme yapt?m
Bir yorum yaz:
-
Demba ba yi diyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOyuncular? yerden yere vurma konusunda, hatta yaz?y? kal?nla?t?rd?m anla??ls?n diyeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi konuda Erdal ? hangi furbolcuyu ima ediyorsun ? ne ima ediyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami

statik dersinden ciktim suan kafam pek basmiyor kusura bakma 
Hani antep ma??nda ve sonras?nda yazd?klar?n falan diyorum 
evet vurdum yerden yere hak etti ama kac mactir ruhsuz oynuyor ama gitsin demedim dikkatini cekerim
Daha iyisi gelcekse gidebilirde tabi
Bir yorum yaz:
-
Oyuncular? yerden yere vurma konusunda, hatta yaz?y? kal?nla?t?rd?m anla??ls?n diyeAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHangi konuda Erdal ? hangi furbolcuyu ima ediyorsun ? ne ima ediyorsunAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe buna ra?men hala ders alm?yoruz desem ne dersin TalhaAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben hilberti cok begeniyordum defansin k?t?l??? onun basina patliyordu keske gitmeseydi h?cumda cok iyi destek veriyordu takima ama forumun cogu gitsin dedi yerden yere vurdu adami

statik dersinden ciktim suan kafam pek basmiyor kusura bakma 
Hani antep ma??nda ve sonras?nda yazd?klar?n falan diyorum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: