Aslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hakl?s?n abi, bende sadece Be?ikta? paketi var. Ancak, ge?mi? sayfada bir arkada??m?z Twitterdan al?nt? yapm??t? ''Digiturk benimle ba?a ??kamad? ma?? Digiturk Playdan bedava izlettiriyor'' ?eklinde bi?eydi.Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPara verenler i?in ?ok b?y?k bir ay?p Digiturk ?nki.Aslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero de?ilde harbiden digiturk play'de ma?
?cretsiz veriliyor ?uanda. ?cretsiz ?ye olup izleyebilirsiniz..gif)
Yorum Yap
-
?yle bir ?ey olsa bariz k?rm?z?s?n? neden vermesin olcan?n. o pozisyona hem faul verip hem sar? vermek neyin kafas? anlayan var m?Aslı Cetin Isik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterc?neyt ?ak?r ilgin? kararlar veriyor sanki fenere gol att?rmaya ?al???yorlar sonucu hakem tayin edecek sonrada biz hakli galibiyet ald?k diyecekler yaz?k valla
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDt play eski ?yelere ma?? ?cretsiz veriyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ba?tan beri mi b?yle idi
Yorum Yap
-
[emoji2]Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAy?lar sevimli hayvanlard?r sempatik gelir bana da.Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHa bu Fenerli Volkan'? seven bi ben miyim acaba?
GT-I9300 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
http://hls.goodgame.ru/hls/21667.m3u8Aslı Vecihi Serkan Cabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u vlc linkini alabilir miyim tekrar ben
Yorum Yap
Yorum Yap