Neyse Lpool ma??na moralli ??kaca??m
D
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
aynen g?khan.Bunun t?revleri gittik?e ?o?al?yor.Bas?nda ve ?zellikle forzada.Benim g?z?mde Be?ikta? zaten ?ampiyon.Bu kadar olumsuzlu?a ra?men takdir edilesi i?ler yap?yorlar.G?ntekin ve t?revlerine bu tak?m? ve hocas?n? yedirmeyelim.Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSacmaliyor abi. D?n dediklerine bak bi de ?imdi dedikleri. Ben ma?lardan sonra asla a??p izlemem bunlar?Aslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhangi a??dan.yalakal??? konusundam?Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ntekin i ciddiye almay?n ya
Yorum Yap
-
Teninin esmerli?inden kendisi a??klam??t?.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryahu ka? zamand?r soracakt?m ama unutuyorum haz?r akl?ma gelmi?ken soray?m. Bu ?smail Kartal'?n neresi Arap lan
Milet buna Arap ?smail diyip duruyor
Yorum Yap
-
Fenerin medyadaki tetik?ileri nas?l ortal??? yang?n yerine ?eviriyorlar g?r?yor musunuz ? Hakemlik bir?ey yok ama acaip bir alg? olu?turuyorlar. Akhisar ??kt? ?at?r ?at?r koydu i?te, hep ma?duru oynuyorlar. Asl?nda T?rk futbolunu ma?dur edenler, T?rk futbolunun i?ine edenler de kendileri...
Yorum Yap
-
ya ?ld?m g?lmekten .. ricardo vaz te premier ligdeydi dimiAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRicardo Vaz te nin ne i?i var Akhisarda
)))
Yorum Yap
-
6S... 33. Hafta oldu?unda ne moralleri bozuk olurdu.Aslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterrenklilerden biri ligden erken kopsayd? hangisi olsun isterdiniz sizce ?
Yorum Yap
Yorum Yap