gs-fb derbisinde beraberlik iyidir, ayr?ca k?rm?z? kartlar mevzular olaylar olaylaar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
g?khan ben hala alacagimizi inanmiyorum, d?nk? k?t? ?tesi futbol ben hayatdan sogutdu amkAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig bitti diyenler burada m?.gif)
Yorum Yap
-
Ramon Motta , O?uzhan , NecipAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim haftaya tam cezal? listesini yazabilecek olan var m?? D?n ma? s?ras?nda stresten kim kart g?rd? kim cezal?yd? hi? biri akl?mda kalmad?.
Yorum Yap
-
motta,necip birkisi daha vardi sanirim he o?uzhan..Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim haftaya tam cezal? listesini yazabilecek olan var m?? D?n ma? s?ras?nda stresten kim kart g?rd? kim cezal?yd? hi? biri akl?mda kalmad?.
Yorum Yap
-
necip, ozzy ve motta cezal? abi.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim haftaya tam cezal? listesini yazabilecek olan var m?? D?n ma? s?ras?nda stresten kim kart g?rd? kim cezal?yd? hi? biri akl?mda kalmad?.
Demba Ba,Serdar Kurtulu?, G?khan T?re, Veli Kavlak s?n?rda
Yorum Yap
-
O?uzhan,Necip,Motta.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim haftaya tam cezal? listesini yazabilecek olan var m?? D?n ma? s?ras?nda stresten kim kart g?rd? kim cezal?yd? hi? biri akl?mda kalmad?.
Yorum Yap
-
bal?kesir > 3 puan gs-kayseri, konya-fener. gs al?r, fener berabere. ?kinci devam ederiz.
sivas >> 3 puan o hafta fb-gs ma?? var. fb al?r. yine birinciyiz. 1. oluruz fb ile puan fark? 3 olur.
kayseri >>> d?ve d?ve 3 puan almam?z laz?m gs-ba?ak?ehir, gen?ler-fb gs berabere, fb al?r. 1.yiz. fenerle gene 3 puan, gs ile 4 puan fark.
fenerbah?e >>> 1 puan kas?mpa?a-gs gs al?r. lideriz. fb ile puan fark? 3, gs ile 1
Yorum Yap
-
Abi bende kesin al?r?z diyemiyorum. ??imiz kolay olmayacak. Tecr?be olarak eksi?iz ve stad?m?z yok. Ama nolursa olsun 1 2 puan fark varken lig bitti demek abes geliyor. fener bug?n kazansayd? da d???ncem de?i?meyecekti. lig bitmeyecekti. ha sezon sonu ne olur ne biter o ayr? konu.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?khan ben hala alacagimizi inanmiyorum, d?nk? k?t? ?tesi futbol ben hayatdan sogutdu amkAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLig bitti diyenler burada m?.gif)
Yorum Yap
-
veli kesin sari g?r?rAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösternecip, ozzy ve motta cezal? abi.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim haftaya tam cezal? listesini yazabilecek olan var m?? D?n ma? s?ras?nda stresten kim kart g?rd? kim cezal?yd? hi? biri akl?mda kalmad?.
Demba Ba,Serdar Kurtulu?, G?khan T?re, Veli Kavlak s?n?rda
serdarda g?rebilir
Yorum Yap
Yorum Yap