Antep her sene 6 puan veriyor bunlara Antep Eski?eh?ir gibi tak?mlar?n k?me d??me vakti geldi art?k abi deli olcam yaa b?yle futbolmu oynan?r bize gelince it gibi oynuyolar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
katiliyorum,kendi capimizda egleniyoruzAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz tak?m?m?za b?y?k haks?zl?k ediyoruz bunlar ?ampiyon olacaksa ?lkedeki futbol gercekten bitmi? avrupaya gidince her mac 6 yiyip gelirler t?pk? gs gibi
Yorum Yap
-
Daha nasil oynasin antep bitane sol acikta mustafa durak diye biri var arkadas bu adamlar nasil futbolcu oluyor anlamiyorum 3 4 net pozisyon harcadi antep...Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntep her sene 6 puan veriyor bunlara Antep Eski?eh?ir gibi tak?mlar?n k?me d??me vakti geldi art?k abi deli olcam yaa b?yle futbolmu oynan?r bize gelince it gibi oynuyolar
Emre okadar cirkef felan ama adam kalitesiyle gol attirdi bugunde emre sayesinde alacaklar maci..su egemende nerden donduyse insallah bian oncede sivok doner bizdede..
Yorum Yap
-
Burda cogu kisi biz top oynamiyoruz derken suan bizim oynadigimiz suana kadarki futbolu gs fb oynasa farkin 10 olmustu millet bu yuzden kiziyor bilic binderbiyi alsa fb yada gs farketmez fisi cekecekti ama adamlar berbat oynayarak fark 1 suan onuda gecen hafta yaptik isin kotu tarafi biz kotu oynamaya basladik boyle devam ederse farki 3 5 7 yapiyorlar bi anda cunku yillardir cok kirilgan bi yapimiz varAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkatiliyorum,kendi capimizda egleniyoruzAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz tak?m?m?za b?y?k haks?zl?k ediyoruz bunlar ?ampiyon olacaksa ?lkedeki futbol gercekten bitmi? avrupaya gidince her mac 6 yiyip gelirler t?pk? gs gibi.gif)
Yorum Yap
-
Abi bu antep gol filan atamazAslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bu ma? kaza ile 1-1 olursa fb y? ?p?p g?nderirler hakem bile kurtaramaz ama muhtemelen fb yine t?m sezon oldugu gibi hi?bir?ey oynamadan 2. yi at?p ma?? bitirir
Yorum Yap
Yorum Yap