Aslı U?ur Maden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aman , en son 17'de 17 dedi?imizde i?ler kar??m??t?Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?r?nen oki 17de 17 yapmamiz lazim sampiyon olabilmek icin
Yorum Yap
-
Bize de bilenmi?lerdi, 3 yediler oturdular.Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHi? bir ?ey olmaz u?ur, hatta ben 3-4 farkl? bile biter diyorum.Aslı U?ur Maden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErsun Yanal hallader bu laleleri... Azizeye kar?? fena bilenmi? durumdalar..
Fener hata yapar illa ki de hakem korur ?yle kurtar?rlar...
Yorum Yap
-
yapariz diye idda etmiyorum, ama galiba sampiyon olmak istiyorsak ?yle olmasi lazimAslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAman , en son 17'de 17 dedi?imizde i?ler kar??m??t?Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterg?r?nen oki 17de 17 yapmamiz lazim sampiyon olabilmek icin.gif)
Yorum Yap
-
Aynen..Aslı R?dvan K?ro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfb haftaya ts ye en az 3 fark atar
Yorum Yap
-
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAslı Murat ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar ge?en hafta da bu hafta da resmen pas yaptirmiyor lar rakiplerine. Orta sahay? ge?ince pas yapacak ne adam ne alan bulabiliyor Karab?k ma? 3 g?n de oynansa Karab?k gol falan atamaz.
Yorum Yap
Yorum Yap