Bek ?nemli aga..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
aynen d?md?z sayd?rd? kale arkas? hakemineAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan hakeminny?z?ne bakarak s..cm belan?z? m? dedi ben mi yanl?i g?rd?m ve duydum...gif)
Yorum Yap
-
bende burada yazan olmay?nca hakeme demedi herhalde diye d???nm??t?m. hakeminde ho?una gitti herhalde sesi ??kmad?Aslı Erdem Do?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen d?md?z sayd?rd? kale arkas? hakemineAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan hakeminny?z?ne bakarak s..cm belan?z? m? dedi ben mi yanl?i g?rd?m ve duydum...gif)
Yorum Yap
-
?smail kartal ??ks?n da anlats?n volkan ?n asl?nda ne demek istedi?ini.. anlat?yor ya hakemler en ?ok onlara hata yap?yormu? falan filan .. kuklaAslı Erdem Do?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen d?md?z sayd?rd? kale arkas? hakemineAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan hakeminny?z?ne bakarak s..cm belan?z? m? dedi ben mi yanl?i g?rd?m ve duydum...gif)
Yorum Yap
-
Kamera da d?nd? hakemi g?sterdi reaksiyon verecek mi diye.. mel?l mel?l bakd? o?lan orda..Aslı Ahmet Tutku Sedir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbende burada yazan olmay?nca hakeme demedi herhalde diye d???nm??t?m. hakeminde ho?una gitti herhalde sesi ??kmad?Aslı Erdem Do?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraynen d?md?z sayd?rd? kale arkas? hakemineAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan hakeminny?z?ne bakarak s..cm belan?z? m? dedi ben mi yanl?i g?rd?m ve duydum...gif)
Yorum Yap
-
Durum nedir acabaAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterafferim lan ilhan tokatla ?unu,d?nya benim san?yor renklilere gelen yabanc?lar.
Yorum Yap
-
en ufak bir m?cadelede gider yap?yorlar hem hakeme hem rakibe bunlar? geldiklerinde nas?l gazl?yorlarsa, saolsun anadolu tak?mlar?nda ki oyuncularda ezilip b?z?l?yor snejderin d?egonun kar??s?nda ama ilhan ?yle yapmad? ?zerine y?r?d? yakas?ndan tutup keyiflendim bir anAslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDurum nedir acabaAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterafferim lan ilhan tokatla ?unu,d?nya benim san?yor renklilere gelen yabanc?lar..gif)
Yorum Yap
Yorum Yap