Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok be arkada? yok muslera + bal her hafta g?t?r?yor adamlar? 2 pas yapamiyorlar pozisyonlar? yok her hafta ayni terane
Yorum Yap
-
karab?k?n yenip rizenin yenilmesini ?ok istiyorum son hafta son ma?ta rizeyle gs ?ak??s?n hatta ?yle bir yesinler ki birbirlerini rize puan kaybederse k?meden d??s?n bakal?m gs nap?cak ozaman keza rizede hikmet felsefe yapabilecekmi yine...g?r?nt? de oraya do?ru gidiyor gs nin k?me d??memeye oynayan bir rize deplasman?n? d???nemiyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok be arkada? yok muslera + bal her hafta g?t?r?yor adamlar? 2 pas yapamiyorlar pozisyonlar? yok her hafta ayni terane
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarab?k?n yenip rizenin yenilmesini ?ok istiyorum son hafta son ma?ta rizeyle gs ?ak??s?n hatta ?yle bir yesinler ki birbirlerini rize puan kaybederse k?meden d??s?n bakal?m gs nap?cak ozaman keza rizede hikmet felsefe yapabilecekmi yine...g?r?nt? de oraya do?ru gidiyor gs nin k?me d??memeye oynayan bir rize deplasman?n? d???nemiyorum...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterher zaman s?ylerim
1 sel?uk inan
2 g?khan g?n?l
bu ikisi ligimizin en sinsi top?ular?d?r, bu ?lkede bunlara k?rm?z? resmen yasaklanm??, bunlara yap?lan her dokunu?ta faul verilir.
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryahu yeter abi. neymis simdide servet mi satmis. haikaten sasiriyoruz.
sanki servet nesta hayatinda hic boyle calim yememis. bu calimlarin kralini yer servet her mac. sen yasinin calimina sutuna bak sora 7 milyonluk torenin yaptiklarina bak. derler adama.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryahu yeter abi. neymis simdide servet mi satmis. haikaten sasiriyoruz.
sanki servet nesta hayatinda hic boyle calim yememis. bu calimlarin kralini yer servet her mac. sen yasinin calimina sutuna bak sora 7 milyonluk torenin yaptiklarina bak. derler adama.
Yorum Yap
Yorum Yap