Lan cok degil biraz sansimiz olsun
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
gs mersin ma??nda antep ve konya ma??nda zorland??? kadar zorlanmaz
hatta ?ok kolay bir galibiyet al?r
mersinin savunma hatt? gsnin tam istedi?i gibi
?ok a??k veriyorlar a??r oyunculardan kurulu arkaya sarkmak kolay
h?cumu iyi olsada farketmez
en az 3-1 biter o ma?
mersin ma??ndan puan kayb? beklemeyin
belki gen?ler ma?? ondan da pek umudum yok
zaten o da olmazsa kendi i?imizi kendimiz g?rece?iz
Yorum Yap
-
Aslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Armagan Bozkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKe?ke elimde teknolojik imkan olsa da, konyasporun h?cuma nas?l "??kamad???n?" tek tek g?sterebilsem. Utan?r insan lan, namussuzluk diz boyu.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6960[/ATTACH]
Bu yosmalar?n b?t?n ma?lar?nda ?aibe var,sak?n bel alt? vuruyor demeyin,ka??r?lan bir gol sonras? bu haraketi yapan bir adam?n rakip tak?ma gol pozisyonu buldugunda atacag?n? kim s?yleyebilir
Yorum Yap
-
Galatasaray Sicil Kurulu Ba?kan? Serdar Eder'in, Sivasspor ile T?rk Telekom Arena Stad?'nda oynanan kar??la?mada R?za ?al?mbay'a "Kap?c?n?n ?ocu?u" diyerek hakaret etti?i iddialar? ortal??? kar??t?rd?.
Serdar Eder, Galatasaray - Sivasspor ma?? s?ras?nda R?za hocaya "Kap?c? ?ocu?u", "Tak?m? Galatasaray'a kar?? bilerek b?yle sert oynatt?r?yor" gibi laflarla birlikte k?f?r etti. Hemen ?n taraf?nda da R?za hocan?n k?z?, damad? ve akrabalar? vard?. R?za ?al?mbay'?n k?z?, Eder'in s?zlerine dayanamay?p arkas?n? d?nerek "Sen ne bi?im konu?uyorsun, o benim babam" diyerek tepki g?sterdi. Serdar Eder'in, ?al?mbay'?n k?z?na cevap vermesi ?zerine bu kez olaya R?za hocan?n damad? da dahil oldu. Ki?iler aras?nda s?zl? tart??ma ya?and?, sonra da araya girenler sayesinde ortam sakinle?tirildi.
Yorum Yap
-
Aslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? rahat al?rlar diye izlemedim ama ?zetten g?rd???m kadar?yla iki duran top d???nda pozisyonlar? yok heriflerin. Mersin ve Cavcav'?n k??? ba?? oynamazsa Gen?ler ma??nda puan kayb? ya?amalar? muhtemel.
De Marke ?@demarkesports 15 Mar
?lhan Cavcav: "Ben 37 senedir ba?kan?m. Galatasaray'la oynad???m ?o?u ma?? kazand?m ama ben ?ampiyon olam?yorsam Galatasaray ?ampiyon olsun"
Yorum Yap
-
Aslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? rahat al?rlar diye izlemedim ama ?zetten g?rd???m kadar?yla iki duran top d???nda pozisyonlar? yok heriflerin. Mersin ve Cavcav'?n k??? ba?? oynamazsa Gen?ler ma??nda puan kayb? ya?amalar? muhtemel.
Yorum Yap
-
Aslı Serhan Ozdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunca yap?lan ?eye Allah cezalar?n? verecek insallah, allah yardimcimiz olsun
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? rahat al?rlar diye izlemedim ama ?zetten g?rd???m kadar?yla iki duran top d???nda pozisyonlar? yok heriflerin. Mersin ve Cavcav'?n k??? ba?? oynamazsa Gen?ler ma??nda puan kayb? ya?amalar? muhtemel.
De Marke @demarkesports 15 Mar
?lhan Cavcav: "Ben 37 senedir ba?kan?m. Galatasaray'la oynad???m ?o?u ma?? kazand?m ama ben ?ampiyon olam?yorsam Galatasaray ?ampiyon olsun"
Yorum Yap
Yorum Yap