Ulan emenike istese o asisti yapamaz sut cekti pas oldu sansa bak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Tolga kaleci maleci de?il. ?n?allah ilk f?rsatda g?nderirler.Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbizdede tolgay? iyi kaleci sanan ?okAslı Orhun Aygen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?o?u fbli ve bizimkiler dahil di?er tak?m taraftarlar? Volkan'? iyi kaleciden say?yor. Bence kesinlikle Mert'ten k?t? kaleci.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Volkan ay?s?n?n bu sene yedi?i ka??nc? hatal? gol acaba. Bunlar? bizim kalecilerimiz yese yemin ediyorum asar keserdik , sab?rl? olmay? bi ??renemedik.
fenerde
mert>volkan
bizde
g?nay>cenk>tolga
Yorum Yap
-
Sergen cezal?yken Bursa'ya 45 dakikada 4 atm??t? Sivas. Olur belki yine bir ?eylerAslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli.gif)
Yorum Yap
-
Sergen niye ceza alacak ki? Hakemi ele?tirdi sadece.Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli.gif)
Yorum Yap
-
Sivas-Fenerbah?e ili?kilerinde tek umudum sergendi benim o da art?k olmad???na g?re ?mitlenmeyinAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen cezal?yken Bursa'ya 45 dakikada 4 atm??t? Sivas. Olur belki yine bir ?eylerAslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli.gif)

.gif)
"MED?CANA S?VASSPOR ?darecisi AL? RIZA SERGEN YAL?IN'?n 30.04.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.?. - MED?CANA S?VASSPOR m?sabakas? sonras?ndaki "sportmenli?e ayk?r? a??klamalar?" nedeniyle Futbol Disiplin Talimat?n?n 38. maddesi gere?i PFDK'ya sevkine karar verilmi?tir."Aslı Erdem.Akdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen niye ceza alacak ki? Hakemi ele?tirdi sadece.Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli.gif)
Yorum Yap
-
Adalet i?te ger?ekleri s?yledi diye herife ceza verecekler en az 3 4 ma? verirler.Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sivas-Fenerbah?e ili?kilerinde tek umudum sergendi benim o da art?k olmad???na g?re ?mitlenmeyin.gif)
"MED?CANA S?VASSPOR ?darecisi AL? RIZA SERGEN YAL?IN'?n 30.04.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.?. - MED?CANA S?VASSPOR m?sabakas? sonras?ndaki "sportmenli?e ayk?r? a??klamalar?" nedeniyle Futbol Disiplin Talimat?n?n 38. maddesi gere?i PFDK'ya sevkine karar verilmi?tir."Aslı Erdem.Akdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen niye ceza alacak ki? Hakemi ele?tirdi sadece.Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap