ben kimseye kat?lm?yorum konya bence oynayabilece?i en iyi oyunlardan birini oynad? pozisyonlar da buldu .konyada beceriksizlik vard? biraz da duygusall?k(!) . kenan ?zerin bizim altyap?dan ??kt???n? unutmayal?m. cimbom duran top d???nda pozisyon bulamad?.golde ?yle geldi zaten . cimbom evinde stres yap?yo biraz. e?er bizim ma?ta stres yaparlarsa i?imiz kolay olur.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHem Antep hem bu ma? ayn? k??eden ayn? kaleye kafayla kornerden gol. ?u le? tak?m ?ampiyon olursa yaz?k kelimesi bile yetersiz kal?r.
Yorum Yap
-
Ligimiz o kadar kaliteden yoksun ki i? sahada oynayan ?ampiyonluk yolundaki tak?m, ligi bitirmi? olan, ma?? kazanmak niyetini zerre bar?nd?rmayan tak?ma belki 10 tane tehlikeli atak/pozisyon veriyor ama sa? olsunlar birini gole ?evirmekten acizler. GS'nin 15 dk istekli oynamas? yetti bug?ne kadar, bug?n de ?yle oldu. Bizim i?in en olas? ?ampiyonluk senaryosu kalan t?m ma?lar? kazanmakt?r, belki FB tak?labilir ama GS'nin puan kaybedece?ini d???nm?yorum
Yorum Yap
-
Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster5'te 5 yapmaktan ba?ka ?aremiz yok. Ne Mersin ne G.Birli?i ne de Rize puan alabilir bunlardan. Bizim ma?a kadar Fener'in yar??ta olmas? laz?m ki beraberli?e yatmas?nlar.
Yorum Yap
-
gs macina kadar puan durumu bu sekilde olursa allah korusun gs macinda bir cok besiktasli hastaneye gitmek zorunda kalabilir. saka yapmiyorum gercekten boyle dusunuyorum. 23 yasindayim gs macini ciddi anlamda izlememeyi dusunuyorum. offf ulan offfff nasil bir donemdeyiz sabretmekten baska yapacak hic biseyimiz yok.
Yorum Yap
-
Aslı H?seyin Topta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVine de hasan kabzenin pozisyonu var ben boyle bi skandal? hayat?mda g?rmedim
Yine gs ma??nda.
Yorum Yap
Yorum Yap