Sivas sapladi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta Rize ?u gayri me?ru karde? Karab?kspor'a bir ?aksa da bir daha gelmemek ?zere d??seler.
in?allah karab?k kazan?r. rize yenerse son hafta gs ye yatar. Rizenin d??me tehlkesi olsun ki son hafta gs ye sald?rs?n.
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta Rize ?u gayri me?ru karde? Karab?kspor'a bir ?aksa da bir daha gelmemek ?zere d??seler.
in?allah karab?k kazan?r. rize yenerse son hafta gs ye yatar. Rizenin d??me tehlkesi olsun ki son hafta gs ye sald?rs?n.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arslan Durak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs bu hafta akhisara yenilecek 2-1 i?iniz rahat olsun.
akhisar hamzayi uzmez sikenin kralina hazir olun
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arslan Durak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs bu hafta akhisara yenilecek 2-1 i?iniz rahat olsun.
akhisar hamzayi uzmez sikenin kralina hazir olun
bunun neresi talihsiz yorumsa artik.. galatasaraydan bahsediyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Carlos'tan bir koyu? bekliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Carlos'tan bir koyu? bekliyorum
mesela trabzon galatasaraya niye yatsin? bir buyuk takim baska bir buyuk takima niye yatsin? bu dusunce ayni fenerlilerin sergenin u donusu ve hasan kabzenin son dakika golu ile yenildigimiz gs macina bok atmasi gibi. trabzon galatasaraya yatar dusuncesi sadece galatasarayin trabzonun icini bosaltmasindan kaynaklaniyor ki o oyuncularin ya kontratlarinda ozel serbest kalir maddesi vardi ya da sozlesmesi sezon sonu bitiyordu ve trabzonlular fenerbahce nefreti sayesinde galatasaraya daha yakinken sirf oyunculari ayartildigi icin galatasaraya daha da kinlendiler. hatta birkac sayfa geride benim mac oncesi trabzonun yenecegini soyledigimi gorebilirsin
memleketim geregi eskisehiri biraz takip ederim ve sana soyleyebilirim ki zamaninda bursa ve ankara ile kardes takim olacak kadar istanbul nefreti olan esksihir sadece sikeci bulent uygun doneminde fenere 1 kez yatti ve sonra olanlar ortada ve genelde istanbul takimlarina karsi ters dusen bir takim
Besiktasta futbola baslayan Abdullah avci galatasarayi olabilir ama oyun yapisi buyuk takimlara iyi tutuyor. sen onlarin oyun stiline dogru onlemleri alirsan yenme sansin artar, yok buyuk takimim dersen puan kaybettigin maclar kazandigindan fazla olur en guzel ornegi de biziz.
ayrica bizim deplasmanda sivasi balla yenmemize benzettigim basaksehirin tt arenada berabere kaldigi macta 85 de 2-2 olurken abdullah avcinin gole tepkisi neydi acaba?
bize karsi berabere kalan hocalarin tepkileriyle ayni mi?
sana ici bos gelebilir ama ben mesela konyanin galatasaraya karsi oyununu bize karsi oynadiklari oyunla karsilastirinca buyuk fark goruyorum. veya karabuksporlu oyuncular galatasaraya karsi kaybederken gulmeleri bize yenilince aglamalari gibi ve oyundaki hirslari.
onu da gectim fiksturde galatasarayi 1 hafta ara ile takip ediyoruz galatasaray maclarinda kac kez yedek kaleci oynarken bize karsi as kalecileri oynadi? kac oyuncu kadro disiyken bize karsi oynadi? nice ornekler var
ve tabiki hepimiz her konuda hemfikir olmaliyiz diye bisey yok. insallah akhisar kazanir ama benim sahsi gorusum galatasaray icin kolay mac olacagi.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
isin icinde galatasaray ve akhisarli oyuncularin galatasaraya transfer dedikodulari varsa yatarlar.
mesela trabzon galatasaraya niye yatsin? bir buyuk takim baska bir buyuk takima niye yatsin? bu dusunce ayni fenerlilerin sergenin u donusu ve hasan kabzenin son dakika golu ile yenildigimiz gs macina bok atmasi gibi. trabzon galatasaraya yatar dusuncesi sadece galatasarayin trabzonun icini bosaltmasindan kaynaklaniyor ki o oyuncularin ya kontratlarinda ozel serbest kalir maddesi vardi ya da sozlesmesi sezon sonu bitiyordu ve trabzonlular fenerbahce nefreti sayesinde galatasaraya daha yakinken sirf oyunculari ayartildigi icin galatasaraya daha da kinlendiler. hatta birkac sayfa geride benim mac oncesi trabzonun yenecegini soyledigimi gorebilirsin
memleketim geregi eskisehiri biraz takip ederim ve sana soyleyebilirim ki zamaninda bursa ve ankara ile kardes takim olacak kadar istanbul nefreti olan esksihir sadece sikeci bulent uygun doneminde fenere 1 kez yatti ve sonra olanlar ortada ve genelde istanbul takimlarina karsi ters dusen bir takim
Besiktasta futbola baslayan Abdullah avci galatasarayi olabilir ama oyun yapisi buyuk takimlara iyi tutuyor. sen onlarin oyun stiline dogru onlemleri alirsan yenme sansin artar, yok buyuk takimim dersen puan kaybettigin maclar kazandigindan fazla olur en guzel ornegi de biziz.
ayrica bizim deplasmanda sivasi balla yenmemize benzettigim basaksehirin tt arenada berabere kaldigi macta 85 de 2-2 olurken abdullah avcinin gole tepkisi neydi acaba?
sana ici bos gelebilir ama ben mesela konyanin galatasaraya karsi oyununu bize karsi oynadiklari oyunla karsilastirinca buyuk fark goruyorum. veya karabuksporlu oyuncular galatasaraya karsi kaybederken gulmeleri bize yenilince aglamalari gibi ve oyundaki hirslari.
onu da gectim fiksturde galatasarayi 1 hafta ara ile takip ediyoruz galatasaray maclarinda kac kez yedek kaleci oynarken bize karsi as kalecileri oynadi? kac oyuncu kadro disiyken bize karsi oynadi? nice ornekler var
ve tabiki hepimiz her konuda hemfikir olmaliyiz diye bisey yok. insallah akhisar kazanir ama benim sahsi gorusum galatasaray icin kolay mac olacagi.
?imdi oyuncular?yla ilgileniyo eski hocalar? gs li felan diyosun keza ayn? muhabbet carlos akhisar?n ba??na ge?ti?inde fenere kar?? oynad?klar? ma?tada vard? adam tak?r tak?r oynatt? kad?k?yde yendi feneri, sonu? odakl? oyundur futbol alt? pasta top ?n?ne d???nce hamza hocaya ay?p olur ya da bunlar beni seneye belki al?r diye d???nmez top?u takar ?atala..
Gs i?in kolay ma? olabilir dedi?in gibi kafadan atarlar kontralarla i?ide bitirebilirler ama hocan?n hatr?na yatma kalkma olmaz...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
isin icinde galatasaray ve akhisarli oyuncularin galatasaraya transfer dedikodulari varsa yatarlar.
?imdi oyuncular?yla ilgileniyo eski hocalar? gs li felan diyosun keza ayn? muhabbet carlos akhisar?n ba??na ge?ti?inde fenere kar?? oynad?klar? ma?tada vard? adam tak?r tak?r oynatt? kad?k?yde yendi feneri, sonu? odakl? oyundur futbol alt? pasta top ?n?ne d???nce hamza hocaya ay?p olur ya da bunlar beni seneye belki al?r diye d???nmez top?u takar ?atala..
Gs i?in kolay ma? olabilir dedi?in gibi kafadan atarlar kontralarla i?ide bitirebilirler ama hocan?n hatr?na yatma kalkma olmaz...
Abi biz anlasamicaz
2-2 diyorsun ama o 2. Gol pozisyonu 100 kez yasansa muslera 50 kez sektirmez top 49 chedjou nun ayagina dolanmaz 1 kez enver sahin atar sus isareti yapar. Oyle bi goldu
Sosa konusuna katilmiyorum cunku o sevinmiyor denildigi golde yerde sarmas dolas fotograflari mevcut
Roberto Carlos ise Inter gormus Real Madrid gormus bir profesyonel. Para icin fenere geldi ve yatmadi isini yapti ne yerli nede bizim yerli hocalarin mentalitesine sahip.
Inan bana Turkiye liginde hedefi olmayan cogu takim yatmaya musait bunun orneklerini benden daha iyi bilirsin.
Tabi hepsi yatacak demiyorum ama benim gozlemledigim kadar akhisarda "hamzaoglu akhisarin gururu" gibi bir hava var. O yuzden yatmaya musait diyorum fenerbahceyi alkislatan da hamza hoca
Neyse insallah akhisar alir da sen hakli cikarsin
Yorum Yap
-
Bu i?lere yatma demeyelim a??r bir itham oluyor ondan tart??malar oluyor. Mesela bizim Kas?mpa?a ma??nda rakip k?rm?z? g?rm?? Olcay hakeme ne gerek var diye s?yleniyor. Bunu neden yap?yor? Skorun rahat olmas? ve hocan?n ?nder ?zen olmas?. Yani ikisi birden. Rakip gs olsa skor ne olursa olsun demezdi, ya da hoca ?nder ?zen olsun ama skor 0-0 olsun yine demezdi. Yani burada bir yat?? de?il anlay?? s?z konusu.
roberto Carlos ve baz? oyuncular?n umrunda olmaz rakibin hocas?n?n Hamza olmas?. Ancak eski ve de?er verdi?i baz? oyunculardan da extra performans beklemezsin (hele ki ligde bir hedefi yoksa) ?nemli olan o yunculrd?r i?te. Mesela Bilal kasmadan oynarsa tak?m etkilenir, ama sonu?ta adam?n ka?t???n? g?r?pte oraya atmamazl?k yapamaz, belki bizim ma?taki gibi ?l?m?ne vurmaz o ayr? tabi
Yorum Yap
Yorum Yap