?lke sirk olup,memleketin her kurumundan hukuksuzluk ak?nca bize de b?yle ma?lar izlemek d???yor ama bizim toplumun lay??? da bu, hatta fazla bile. Y?zy?l ge?mi? hala Emre,Aziz tart???yoruz,kul?p bat?ran adam federasyon ba?kan? oluyor,mhkdeki adamlar d?nme dolap gibi s?rayla de?i?iyor ama dedi?im gibi toplumun haketti?i spor bu fazlas? de?il.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben ?yle hatirliyorum. 3-2 aldigimiz bir fener maci vardi.Son saniyeye kadar savasmisti futbolcular.?yle T?re,Ba, SOsa falanda yoktu takimda hatrilatirim.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben ?yle hatirliyorum. 3-2 aldigimiz bir fener maci vardi.Son saniyeye kadar savasmisti futbolcular.?yle T?re,Ba, SOsa falanda yoktu takimda hatrilatirim.
Yorum Yap
-
Aslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMan?etlere bak "10'un ad? lider" mi?... Hey yavrum hey.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
fenerin avrupa cezas? bitmi?, ?ampiyonlar ligi gelirleri artt?r?lm??, sana yedirirlermi
Yorum Yap
-
Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
Yorum Yap