?lke sirk olup,memleketin her kurumundan hukuksuzluk ak?nca bize de b?yle ma?lar izlemek d???yor ama bizim toplumun lay??? da bu, hatta fazla bile. Y?zy?l ge?mi? hala Emre,Aziz tart???yoruz,kul?p bat?ran adam federasyon ba?kan? oluyor,mhkdeki adamlar d?nme dolap gibi s?rayla de?i?iyor ama dedi?im gibi toplumun haketti?i spor bu fazlas? de?il.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fener'i 3-2 yenmekle bir ?ey de?i?miyor. Ligi 58 puanla kapatm??t?k ?u an ligin bitimine 7 ma? kala 58 puanday?z. Samet Aybaba d?neminde ne iyi top oynuyorduk ne de ma? kazanabiliyorduk. O sene Be?ikta?'?n ??pe gitmi? bir y?l?d?r.Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben ?yle hatirliyorum. 3-2 aldigimiz bir fener maci vardi.Son saniyeye kadar savasmisti futbolcular.?yle T?re,Ba, SOsa falanda yoktu takimda hatrilatirim.
Yorum Yap
-
Ben puan durumundan bahsetmiyorum. O zamanki istek simdi yok.Kusura bakma.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'i 3-2 yenmekle bir ?ey de?i?miyor. Ligi 58 puanla kapatm??t?k ?u an ligin bitimine 7 ma? kala 58 puanday?z. Samet Aybaba d?neminde ne iyi top oynuyorduk ne de ma? kazanabiliyorduk. O sene Be?ikta?'?n ??pe gitmi? bir y?l?d?r.Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben ?yle hatirliyorum. 3-2 aldigimiz bir fener maci vardi.Son saniyeye kadar savasmisti futbolcular.?yle T?re,Ba, SOsa falanda yoktu takimda hatrilatirim.
Yorum Yap
-
Onun ad? ?ike , onun ad? BalAslı Nadir E?me tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMan?etlere bak "10'un ad? lider" mi?... Hey yavrum hey.
Yorum Yap
-
Bende ilahi adalete inanirim ama bu serefsiz sikeciler cok ah aldilar ama bir t?rl? adalet tecelli etmiyor.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
-
valla y?llard?r izliyorum o ah?n ??kt?g? felan yok. yar?n fener ?ampiyon olur ??kar futbol ulemalar? "hakem hatalar? her tak?m?n lehine de aleyhinede a?ag? yukar? ayn?d?r " der olay kapan?r. taraftarlar? dersen zaten midesiz haramdan helalden haberleri yok.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
fenerin avrupa cezas? bitmi?, ?ampiyonlar ligi gelirleri artt?r?lm??, sana yedirirlermi
Yorum Yap
-
Ediyor.Son ma?ta ka?an iki ?ampiyonluk ve ?ike senesinde ??ld?rmalar? hep tecelli eden adalet, sadece bu beyinsizler ak?llanm?yor.Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende ilahi adalete inanirim ama bu serefsiz sikeciler cok ah aldilar ama bir t?rl? adalet tecelli etmiyor.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
-
Sahas?nda ?ampiyon olduklar?n? san?p timsah y?r?y??? yapt? adamlar abi, ?ok ah da ??kt? bunlardan zaman?nda, o Denizliler falan...Aslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBende ilahi adalete inanirim ama bu serefsiz sikeciler cok ah aldilar ama bir t?rl? adalet tecelli etmiyor.Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ak?am milyonlar?n ah?n? ald?n?z H?seyin efendi ve fb camias?. Bu ah da bir yerlerden ??kar, bu ak?am sayesinde ?ampiyon olursan?z bu insanlar?n elleri yakan?zda. ?lahi adalete inan?r?m.
Yorum Yap
Yorum Yap