Bal?kesir mac?nda ligi haftalar once kaybettik zaten biz..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
fbnin gol?nden ?ncekinden emin olamad?m ama golden sonra beluchiye yap?lan net penalt?yd?, verilmeyen gol ve fbnin gol?nde kaleciye alt?pas ?izgisi ?st?nde temas var ve dolay?s?yla faul.
ve ayr?ca en az be? alt? tane sar? kart es ge?ildi, canerin s?rekli itirazlar? g?rmezden gelindi. bu ma?? c?neyt ?ak?r y?netse ?ok farkl? olurdu ama g??ek ve halis her ma?ta renklileri s?rtlarlar bu g?nde b?yle oldu. federasyonun sevdi?i hakem tipleri bunlar. yaz?klar olsun...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamam hakem fakt?r? var ama ben 2 senedir bizim takimin b?yle pres yaptigini g?rmedim.En son Aybaba zamaninda b?yle yirtiniyordu futbolcularimiz.
Bu y?zden bence fener birakmaz bu isi. Zaten hakemlerde can atiyor serefsizler alsin diye.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamam hakem fakt?r? var ama ben 2 senedir bizim takimin b?yle pres yaptigini g?rmedim.En son Aybaba zamaninda b?yle yirtiniyordu futbolcularimiz.
Bu y?zden bence fener birakmaz bu isi. Zaten hakemlerde can atiyor serefsizler alsin diye.
Yorum Yap
-
fener'e kar?? bug?n bursan?n oynad??? topu oynasayd?k yani korkmadan bask? pres yapsayd?k bug?n bu eziklerin ma??n? izlemeye tenezz?l bile etmiyoduk.. Burdan sonras? ?ok zor art?k.. Bug?n de anla??ld? ki hakemlerler g?t?rcekler i?in bundan sonras?n?.. Ma??n sonu en az 6 dk falan uzamas? gerekiyordu ve ben eminim ki 0-0 girilse o kadar verecekti.. ?lk yar? ofsayt olmayan pozisyonda nas?l ofsayt yaratt? yan hakem zaten ona hi? bir ?ey demiyorum..
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Selim.Albayrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTamam hakem fakt?r? var ama ben 2 senedir bizim takimin b?yle pres yaptigini g?rmedim.En son Aybaba zamaninda b?yle yirtiniyordu futbolcularimiz.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterahmetcakar @ahmetcakar1 ? 8 dk.8 dakika ?nce
Yaz?klar olsun H?seyin G?cek bir mac ancak bu kadar tek tarafl? y?netilir.Bursaspor g???k alt?nda kald? .
Yorum Yap
-
Aslı Erdi Kopruluoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDerbileri yeniceksin arkada? her sene bu i? b?yle.Sen evindeki 2 ma?? yenip bitiricektin i?i b?kt?m usand?m art?k bahane ?retmekten her sene ayn? seyleri konusmaktan.
derbileri alsan bile, b?ylesine kollanan iteklenen bir rakibe kar?? m?cadele etmek, psikolojik olarak y?prat?c?. Ligine soktuklar?m..
Yorum Yap
-
Aslı Emrah Atak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterahmetcakar @ahmetcakar1 ? 8 dk.8 dakika ?nce
Yaz?klar olsun H?seyin G?cek bir mac ancak bu kadar tek tarafl? y?netilir.Bursaspor g???k alt?nda kald? .
Yorum Yap
Yorum Yap