beyaz futbol 18+oldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan Engin'in v?cudu ??genmi?
Yorum Yap
-
Aslı Alpaslan Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKasimpatinin hocasizligi bu ?snin i?ine mi yarar yoksa tam tersimi?!?!
Bide tabi diger acidan gelen hoca kaybetmiim diye daha defansif cikacak. Yakaladigini atmaya caliscak.
Bu onlarin futbolada uyuyor.
Muslera olmasa bende bankoydu mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alpaslan Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKasimpatinin hocasizligi bu ?snin i?ine mi yarar yoksa tam tersimi?!?!
Bide tabi diger acidan gelen hoca kaybetmiim diye daha defansif cikacak. Yakaladigini atmaya caliscak.
Bu onlarin futbolada uyuyor.
Muslera olmasa bende bankoydu mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
E?lenmek i?in izliyor insanlar.
Yorum Yap
Yorum Yap