beyaz futbol 18+oldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?? a??lar? 150 15 15Aslı Harun Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinan Engin'in v?cudu ??genmi?
Yorum Yap
-
Hocasi gitmis her takim daha zordur. Soyle dusun; sporcusun ilk 11 yapiyorsun ve takimin iyi adam dolu ama ligde kotu yerdesin. Hoca gittiginde kendilerini gostermek iccin asilirsin.Aslı Alpaslan Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKasimpatinin hocasizligi bu ?snin i?ine mi yarar yoksa tam tersimi?!?!
Bide tabi diger acidan gelen hoca kaybetmiim diye daha defansif cikacak. Yakaladigini atmaya caliscak.
Bu onlarin futbolada uyuyor.
Muslera olmasa bende bankoydu mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Bakal?m.in?allah t?klarlar ?syeAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocasi gitmis her takim daha zordur. Soyle dusun; sporcusun ilk 11 yapiyorsun ve takimin iyi adam dolu ama ligde kotu yerdesin. Hoca gittiginde kendilerini gostermek iccin asilirsin.Aslı Alpaslan Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKasimpatinin hocasizligi bu ?snin i?ine mi yarar yoksa tam tersimi?!?!
Bide tabi diger acidan gelen hoca kaybetmiim diye daha defansif cikacak. Yakaladigini atmaya caliscak.
Bu onlarin futbolada uyuyor.
Muslera olmasa bende bankoydu mac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Reytingler bizim izlememiz ile ?l??lm?yor.Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Reytinglerin nas?l ?l??ld???n? biliyorum,reytingler geneli nas?l yans?t?r onu da biliyorum,sen izliyosun,?b?r? izliyo,di?eri izliyo,herkes benim izlememle ?l??lm?yo bu reytingler deyip izlesin o zaman bu futbolla alakas? olmadan futboldan nemalanan ?ebelekler de b?yle g?ndem olmaya devam eder.Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterReytingler bizim izlememiz ile ?l??lm?yor.Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
Yorum Yap
-
Futbol program? niyetine izleyen oldu?unu sanm?yorum.Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u beyaz tv'deki adamlar? siz izledik?e bu adamlar reyting yap?yo,bu piyasada kal?yo ve bu i?ten kaymak yemeye devam ediyo,hep merak ederdim nas?l izlenir bu adamlar,nas?l reyting al?r diye,burda g?r?yorum malesef,ve hayretler i?indeyim,izlemek bi tarafa burdaki postlar?n?zda s?rekli adamlar?n program?n? anlat?p anlat?p iyice reklamlar?n? yap?yosunuz burda belki izlemeyecek olanlar bile a??p izliyo olabilir s?rf bu y?zden. izlemeyin arkada? ?u adamlar?.
E?lenmek i?in izliyor insanlar.
Yorum Yap
Yorum Yap