Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Umutcan Ak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bug?n gen?ler 1-0 ?ndeyken net penalt?s? verilmedi , sonra 1-1 oldu
1-0 ?ndeyken 2 tane net penalt?s? verilmedi. Birisi kornerden gelen topa elle m?dahele ediyor, di?eri ise o kadar a??k ki o pozisyona penalt? vermeyen hakeme bir daha ma? vermeyeceksin. Hakemlerin bu kadar bariz hatalar yapmalar? cezas?z kalmamal?.
Ayr?ca bu haftaki b?t?n ma?lar? seyrettim, bizim kazand???m?z penalt?n?n benzeri en az 3-4 tane penalt? verilmemi?. HAkemler inan?lmaz k?t? ma?lar y?netiyorlar.
Ek olarak bursa'ya bir k?rm?z? kart? kesinlikle es ge?ti skor 1-1 ken. Maraton ?n?nde adam?n dizine taban bast?. (Bizim Motta'n?n 1 t?k alt?nda ?iddet olarak)
Gen?lerbirli?i Ba?kan? ?lhan Cavcav, hakem H?seyin G??ek'i sert ifadelerle ele?tirdi.
?lhan Cavcav, yapt??? a??klamada, Spor Toto S?per Lig'de d?n oynanan ve k?rm?z?-karalar?n 3-1 yenildi?i Bursaspor ma??yla ilgili de?erlendirmelerde bulundu.
Bursa'da sahada iki ger?ek futbol tak?m?, trib?nlerde ger?ek taraftar oldu?unu ifade eden Cavcav, "Ama ben sahada hakem g?remedim. Sar? siyah formal? bir adam g?rd?m. Ad? da H?seyin G??ek'mi?. Ama ben onun hakem oldu?unu sanm?yorum" diye konu?tu.
Kar??la?mada Gen?lerbirli?i 1-0 ?ndeyken a??k bir ?elme hareketiyle k?rm?z?-karal? futbolcunun d???r?ld???n? savunan Cavcav, "Kendisi on metre uzakl?kta. Yard?mc?s? be? metre ?tede. Birbirlerine bak?yorlar. D?d??? ?almaya cesareti yok. Sonra Belluschi taban?yla U?ur?a tekme at?yor. Aya??nda ?yle iskarpin yok futbolcular?n. O tekmeyi iskarpinle atsan ac?dan duramaz kar??ndaki. Adam alt? demir ?ivili kramponla U?ur?un baca??na bas?yor. G??ek yine bak?yor" dedi.
"K?rm?z? g?stermesi i?in ne yapacak. Korner dire?ini al?p kalbine mi saplayacak, kale dire?iyle kafas?n? m? ezecek" ifadelerini kullanan Cavcav, ??yle devam etti:
"Televizyonda tekrar izledim, g?zlerimi kapatt?m, i?im kald?rmad?. E?er sen o pozisyona, o tekmeye k?rm?z? kart? g?stermiyorsan hakem de?ilsin. 'Futbolu b?raks?n, boks hakemi olsun' diyece?im ama o pozisyon hi?bir sporda cezas?z kalmaz. ?imdi kimse 'bu kadar da de?il' demesin. Merak eden a?s?n seyretsin. H?seyin G??ek, Gaziantepspor ile yapt?klar? ma?ta da kas?tl? tekmeyi g?rmemi?. Kendisini affettirsin diye Bursaspor ma??na atam??lar. Buradan Merkez Hakem Kurulu'na s?yl?yorum. Sak?n bize bunu yapmas?nlar. H?seyin G??ek?in Gen?lerbirli?i ma??nda b?rak?n sahada g?rmeyi, ad?n? bile duymak istemiyorum." "?nce k?fr? yedi, sonra bizi"
Gen?lerbirli?i'nin altyap?ya verdi?i ?neme dikkati ?eken Cavcav, "Biz di?imizden, t?rna??m?zdan art?raca??z, gen? ?ocuklara yat?r?m yapaca??z, sahaya yedi tane altyap? oyuncusuyla ??kan bir tak?m haline gelece?iz, sen bizi bir ma?ta harcayacaks?n. 40 y?ll?k eme?imiz G??ek?in bir k?t? g?n?ne kurban gidecek. B?yle adalet olmaz" ?eklinde konu?tu.
Kar??la?malardan ?nce hakemlereGen?lerbirli?i Ba?kan? Cavcav haks?zl?k yapmamalar? i?in futbolcular? uyard???n? vurgulayan ?lhan Cavcav, ?unlar? s?yledi:
"Ben ?al??aca??m, futbola de?er kazand?raca??m, futbolcu yeti?tirece?im, sen gelip bir ma?ta b?t?n eme?imi heder edeceksin. Doksan dakika ba??rd?lar, k?f?r ettiler, korkusundan kart? ??karamad?, penalt?y? g?steremedi. ?nce k?fr? yedi, sonra bizi. B?yle hakemlik yaparsan her ma? sana k?fredeler ki kart g?steremeyesin, penalt? veremeyesin. Geceden beri uyumuyorum. Umar?m G??ek de uyumam??t?r. D?n uyumu?sa da bu gece uyuyamas?n."
gs eses e yenilsin moral olarak iyice dibe yuvarlans?n ?inayder tak?m arkada?lar?yla kavga etsin burak hakemi aldatmaktan iki sar?dan k?rm?z? als?n, sabri kendi kalesine r?ve?atayla gol ats?n
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
es es kadrosu k?t? baya ama taraftarlari stadi doldurursa belki gazla biseyler yaparlar
Benim de eski?ehirden tek beklentim seyirci avantaj?n? kullanmas?yd? ancak onu da kullanamayacaklar. Trib?n kapama cezas? var sadece kale arkas?na girebilecekler haliyle gs taraftar? daha fazla olacak.
gs nin bu ma?ta puan kaybetmesi ilerde oynayaca?? t?m ma?lar? etkiler. D?nk? galibiyetimizin bask?s?n? mutlaka hissedecekler. Es es in kadrosu ne kadar vasat olsa da, gs nin ge?en hafta nas?l ezildi?ini g?rd?k. ?anslar e?it bence.
Eski?ehir'i ayakta tutan adamlar hep sat?ld? gen?ler oynuyor. En iyi adamlar?ndan Sissoko cezal? ?mer yan?lm?yorsam sakat. Deplasmanda b?y?k tak?mlara Ertu?rul d?neminde iyi futbol oynad?lar ama Skibbe ile bence ?anslar? ?ok zor. Hatta k?me d??me potansiyeli olan bir tak?m. Ben umutsuzum
Yorum Yap