Yar?n koymak ?art oldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Tunc Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop, vlc bi?ey yok muAslı Bora ?zdil tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersop, vlc bi?ey yok mu
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarkadaslar maci izleyemedim, fenev 1-0 almis birde penalti kacirmis galiban, bi ?zet gececek arkadas varsa bi zahmet
Yorum Yap
-
Fb nin 10 galibiyeti var...
?lk hafata Karab?k ma?? biri kaleci bir defans oyuncusunun bariz hatas?yla ma?? ald?..
???nc? hafta Antep ma?? hakemin olmayan penalt? vermesiyle kazand?..
Be?inci hafta Konya kalecisinin ikram?yla 10 ki?i Fb ?ne ge?ti ve kazand?.
Yedinci hafta Gen?ler ma??nda Uydurma bi penalt? ve Gen?lerin son dk verilmeyen penalt?s?yla kazand?..
Sekizinci hafta Olcay'a ??kan ucuz kart Emre'ye verilmeyen k?rm?z? ve verilmeyen penalt?m?z..Fb kazand?..
On ikinci hafta Bal?kesir ma?? kalecinin golu kendi kalesine atmas?..
On d?rd?nc? hafta Erciyes ma?? 85.dk da verilen uydurma penalt?..
Fb ald??? 10 galibiyetten 7 tanesinde ya hakemlerin ya da rakip kalecilerin oyuna direk etkisi var..
Fb nin hak ederek kazand??? ma?lar bana g?re.Rize,Sivas(hakem hatas? oldu?u halde) ve bu geceki ma?..
Hadi rakip kalecilerin hatas? oyunun i?inde olan durum diyelim..?? ma?ta ordan hak etmi? olsun..Fb hakk?yla 6 ma? kazanm?? oluyor bana g?re..
Fb nin ve ?smail Kartal'?n ikinci yar? 10 deplasmanda ?ok ?st?n bir ba?ar? g?sterebilece?ini d???nm?yorum..Lakin hakemler ve Aziz yine devreye girer soyunma odalar?nda ma? konu?mas? yapar..Derbilerden ?nce tak?m? toplar ma? konu?mas? yapar..Bi ?ekilde Fb yi yar??ta tutarlar..
Bence her?ey Be?ikta?'a ba?l?..E?er Be?ikta? seriye devam edip puan fark?n? a?arsa..Rakiplerin pamuk ipli?ine ba?l? motivasyonlar? yok olur gider..
Yorum Yap
-
Fener biraz daha toparlanm?? oyunuyla ma?? hak etti a??k?as?. Mersin de bu rezil oyunuyla galibiyete ?anak tuttu. Gs ve ?zellikle de fener evinde oynad??? ma?larda birka? ma? d???nda puan vermiyor, o y?zden ne kadar iyi oynay?p kazansak da fark?n a??lmas?na izin vermiyorlar. Ah ulan stat yok ki i?eride ayn? bask?y? bizde yaratal?m..
Yorum Yap
-
Bug?nk? ma?ta ?ildirdim resmen, bu kadar k?t? ve ruhsuz bir takimin sadece adi s?per ligde bu kadar puan toplamasinin izahi yok. Oyuncu kalitesi zaten yerlerde ama hocalarimizin kalitesizligi daha b?y?k sorun. D?nk? ma?a gelirsek bir pozisyonda Sel?uk rakibini arkadan tuttu ve d?s?rd?, normalde sari kart olmasi gereken pozisyon. Kendisi de biliyor, hakeme aman hocam bana kart g?sterme dedi el kol hareketleriyle. Hakemde, merak etme ko?um bu aksam iki g?z?m? kaparim dedi galiba. Mete Kalkavan g?vendigim hakemlerden biriydi, onuda sildim. Bu ligde d?r?st hakem falan yok arkadas.
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb nin 10 galibiyeti var...
?lk hafata Karab?k ma?? biri kaleci bir defans oyuncusunun bariz hatas?yla ma?? ald?..
???nc? hafta Antep ma?? hakemin olmayan penalt? vermesiyle kazand?..
Be?inci hafta Konya kalecisinin ikram?yla 10 ki?i Fb ?ne ge?ti ve kazand?.
Yedinci hafta Gen?ler ma??nda Uydurma bi penalt? ve Gen?lerin son dk verilmeyen penalt?s?yla kazand?..
Sekizinci hafta Olcay'a ??kan ucuz kart Emre'ye verilmeyen k?rm?z? ve verilmeyen penalt?m?z..Fb kazand?..
On ikinci hafta Bal?kesir ma?? kalecinin golu kendi kalesine atmas?..
On d?rd?nc? hafta Erciyes ma?? 85.dk da verilen uydurma penalt?..
Fb ald??? 10 galibiyetten 7 tanesinde ya hakemlerin ya da rakip kalecilerin oyuna direk etkisi var..
Fb nin hak ederek kazand??? ma?lar bana g?re.Rize,Sivas(hakem hatas? oldu?u halde) ve bu geceki ma?..
Hadi rakip kalecilerin hatas? oyunun i?inde olan durum diyelim..?? ma?ta ordan hak etmi? olsun..Fb hakk?yla 6 ma? kazanm?? oluyor bana g?re..
Fb nin ve ?smail Kartal'?n ikinci yar? 10 deplasmanda ?ok ?st?n bir ba?ar? g?sterebilece?ini d???nm?yorum..Lakin hakemler ve Aziz yine devreye girer soyunma odalar?nda ma? konu?mas? yapar..Derbilerden ?nce tak?m? toplar ma? konu?mas? yapar..Bi ?ekilde Fb yi yar??ta tutarlar..
Bence her?ey Be?ikta?'a ba?l?..E?er Be?ikta? seriye devam edip puan fark?n? a?arsa..Rakiplerin pamuk ipli?ine ba?l? motivasyonlar? yok olur gider..
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBir anket acsaniz, lig bitene kadar fener kac penalt? atar ? Ben 15'i gececegini tahmin ediyorum. Adamlar bir sezonda penalt? atma rekoru kiracaklar, inanilmaz sike var sike
Yorum Yap
Yorum Yap