Son dakika sow golu yapsa bu seferde baska bisey konusulacakti kutayinda dedigi gibi egemeni atmadi ihoyu kimse iplemedi olacakti skora gore yorum yapiliyor burada iho aradi ayar verdi sozune katilmiyorum cunku fb neler kacirdi hele o emenikenin kacirdigi fb ezdi yenemedi bu olayin buyumesi hep o mahmut uslu denen herif yuzunden o yuzden yarin rizeyi yendigimizde lideri tebrik ederiz...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Niye bilmiyorum ama ?HO Do?ru olan? yapmasa da ?Y? yapt? diyorum.
Son dakikalarda bir pozisyon vard? Fb'li d??t?, kesin penalt? verirdi yoksa
Egemen'e k?rm?z? vermemi?, tokat atm??En son düzenleyen Yi?it Gelir; 08-02-2015, 03:26.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa arkada? karakter bu karakter,
Bug?n senin rakiplerinin aleyhine senin lehine olan davran?? yar?n tam tersi ?ekilde cereyan eder,
Neyin te?ekk?r? neyin tebri?i bu ?
Transferde de ayn? bok ma?larda da ayn? bok i?te.
Bug?n biz Trabzon ile ?ampiyonluk m?cadelesi verseydik, son hafta olsayd?,
Aziz Y?ld?r?m Fener-Trabzon ma?? hakemini aray?p b?yle konu?sayd? ve o g?ne kadar da her hakem Trabzon lehine d?d?k ?alsayd?,
Aziz Y?ld?r?m'a m? te?ekk?r edecektiniz ?
arama meselesine gelince ts de bizim gibi bir ma?dur kul?p ve adam?n hak aray???ndan adalet istemesinden bahsediyorum ve hak veriyorum ,senin sordu?un soruda s?z konusu ki?i aziz y?ld?r?m adam zaten haks?z hak istiycek y?z? yok tabi ki ts ba?kan?na etti?im te?ekk?r? azize etmem !
Ne farkeder ya ?
Duygun Yarsuvat temiz mi g?z?n?zde ?
O yaps?n hadi, Eski?ehir ba?kan? yaps?n,
Al senin ba?kan?na laf ?ak?yor te?ekk?r etti?iniz ?ah?s,
Alk??la destek verin ?imdi de.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAha yine sard? bizim Ba?kana
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Egemen'i niye atamad? peki ?
Bug?n biz Trabzon ile ?ampiyonluk m?cadelesi verseydik, son hafta olsayd?,
Aziz Y?ld?r?m Fener-Trabzon ma?? hakemini aray?p b?yle konu?sayd? ve o g?ne kadar da her hakem Trabzon lehine d?d?k ?alsayd?,
Aziz Y?ld?r?m'a m? te?ekk?r edecektiniz ?
arama meselesine gelince ts de bizim gibi bir ma?dur kul?p ve adam?n hak aray???ndan adalet istemesinden bahsediyorum ve hak veriyorum ,senin sordu?un soruda s?z konusu ki?i aziz y?ld?r?m adam zaten haks?z hak istiycek y?z? yok tabi ki ts ba?kan?na etti?im te?ekk?r? azize etmem !
Ne farkeder ya ?
Duygun Yarsuvat temiz mi g?z?n?zde ?
O yaps?n hadi, Eski?ehir ba?kan? yaps?n,
Al senin ba?kan?na laf ?ak?yor te?ekk?r etti?iniz ?ah?s,
Alk??la destek verin ?imdi de.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkeske hamsi yalan dolan bi golle kazansaydi da, iyice karissaydi ortalik.
Yorum Yap
-
?u a??klamalar? bizim ba?kan yapsa burada hepimiz ele?tirirdik bu adamlar?n yapt?klar? tak?mlar?n?n haklar?n? korumak falan de?il polemik yaratmak ortam? germek . Bir kl?p ba?kan? yada y?neticisi b?yle seviyesiz mafyatik a??klamalar yapmamal? Aziz de ?ho da T?rk futbolunun i?ine s??an Tiplerdir. Tebrik edilecek takdir edilecek bir yan? yoktur. Ki bu aziz de ?ho da yar?n ayn? davran??lar? Bize kar?? da sergileyecekler. O zaman bug?n tebrik etmenin pi?manl???n? ya?ayacaks?n?z.
Yorum Yap
Yorum Yap