manisaya 9 atmakla bu i? olmuyor ersun h
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
Yorum Yap