manisaya 9 atmakla bu i? olmuyor ersun h
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Ertu?rul'dan zerre haz etmem ama Terim-Denizli-G?ne? ??genini bi kenqra koyarsak en iyi yerli hoca tart??mas?z kendisidir sonra da Avc? falan gelir.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
-
O sayd?klar?ndan bana g?re Terim ve ?enol G?ne? bir Anadolu tak?m?n? ?ampiyon yapabilir. Denizli'nin ?yle maceralar? oldu ama hepsinden kovuldu.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErtu?rul'dan zerre haz etmem ama Terim-Denizli-G?ne? ??genini bi kenqra koyarsak en iyi yerli hoca tart??mas?z kendisidir sonra da Avc? falan gelir.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
-
8-0'l?k ma? kadar verdi?i deme?lerle de kendini bitirdi. Metalist ma??ndan sonra "Hayat devam ediyor" demesi, ?bb ma??ndan sonra Bobo'yu su?lamas? vs. taraftar nezdinde kredisini bitirmisti. Bizden gittikten sonra kendini ?ok geli?tirdi ama o kesin.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Bursa dayken Be?ikta? ? ?ikeyle su?lamas? ve bir ?ok a??klamas? ne ?abuk unutuldu?Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8-0'l?k ma? kadar verdi?i deme?lerle de kendini bitirdi. Metalist ma??ndan sonra "Hayat devam ediyor" demesi, ?bb ma??ndan sonra Bobo'yu su?lamas? vs. taraftar nezdinde kredisini bitirmisti. Bizden gittikten sonra kendini ?ok geli?tirdi ama o kesin.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
Bahsetti?im yaz? sadece futbol ile ilgili. Bursa'ya imza atarken bize edilen k?f?rleri g?lerek kar??lamas? veya sizin bahsetti?iniz ?rnekler beni de rahats?z etti.Aslı Ali Akman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa dayken Be?ikta? ? ?ikeyle su?lamas? ve bir ?ok a??klamas? ne ?abuk unutuldu?Aslı Fatih.Akinci tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8-0'l?k ma? kadar verdi?i deme?lerle de kendini bitirdi. Metalist ma??ndan sonra "Hayat devam ediyor" demesi, ?bb ma??ndan sonra Bobo'yu su?lamas? vs. taraftar nezdinde kredisini bitirmisti. Bizden gittikten sonra kendini ?ok geli?tirdi ama o kesin.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBana k?zacaklar olacakt?r ama yerli hocalarda bana g?re ?enol G?ne?'ten sonra Ertu?rul Sa?lam gelir. Sadece 8 yedi diye bu kadar k?t?lenen bir adam ama son ma? evimizde yenseydik diattalar higuenlerle gruptan ??k?yorduk. Lig ise ba?l? ba??na komediydi ne zaman liderlik koltu?una oturduk belediye ma??nda Hakan Sivriselvi denen herif i?imizi bitirdi. Daha sonra rahmetli Hasan Do?an baz? kirli hakemlerin oldu?unu s?ylemi?,(b?y?k ihtimal Aziz'in hakemleri ve bu herifte o sene defedilmi?ti)
Yorum Yap
-
ertugrul sadece eskisehir bursa gibi takimlari y?netebilir b?y?k takim y?netince neler oldugunu g?rd?kAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErtu?rul'dan zerre haz etmem ama Terim-Denizli-G?ne? ??genini bi kenqra koyarsak en iyi yerli hoca tart??mas?z kendisidir sonra da Avc? falan gelir.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 b?y?k 4 b?y?k 5 b?y?k ne derseniz deyin hepsiyle deplasmanda oynay?p hi? birine kaybetmedi eski?ehir
Yorum Yap
Yorum Yap