T?m furbolcular?n izni al?narak Gekasa farkl? fiyat uygulanm?? sabitmi? yoksa Akhisarda yine izin al?narak 1 g?nl?k izin 2 yap?lm?? Gekasa
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
evet. Komik olan nedir?
Tolga-------Volkan
Necip------Gokhan
Franco-----Alves
Ersan-------Bekir
Motta-------Caner
Atiba--------Topal
Ozzie--------Meireles
Tore---------Kuyt
Sosa---------Emre
Olcay--------Sow
Ba------------Emenike
Kesinlikle geride degiliz.
Alicaktin sag bek defans ve orta saha gecicektin basaksehire olucaktin sampion ama nerde..
Yorum Yap
-
Ma??n ?zeti;
Bal?kesir bu galibiyet ile k?me d??er.
Gs'nin bunlar iyi g?nleri.Yeterki biz sahaya ??kt???m?zda rakip puan kaybetmi? d???ncesinden kendimizi kurtaral?m.
Gs formas? Huawei reklam? ile tam le? olmu?.Amat?r k?me formas? gibi izlenim veriyor.Ay ?i?e?i gibi a?m?? bir k?rm?z?l?k .Vodafone'u bir kere daha sevdim.
Bu sene Be?ikta? - Fener belki ucundan ts rekabeti izleriz. Net.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcan'i niye kadroya almam?s acaba prandelli?
Bi de Bruma cok iyi oynarken cikarmis oyundan.
Kar??acak gibi duruyor gese.
Yorum Yap
-
Aslı Alper Esen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlcan bize gelmeliydi, Olcay in yerine oynardi. Yukarida tek tek kadro karsilastirilmis, bence Fenerbah?e nin kadrosu bizden iyi en az 4-5 b?lgede. Ayrica en ?nemli avantajlari kadrolari genis ve iyi bir stadlari var. Tek muamma Ismail Kartal Bili?ten daha k?t? hoca mi degil mi.
Yorum Yap
-
Fener ile kadro fark? var ancak ?yle u?urumlar felan yok. Feneri ?ne ??karan 2 ?nemli fakt?r var.
Kadro derinli?i ve stad fark?. Adamlar?n kenarda daha kaliteli ayaklar? oturuyor. Skoru de?i?tirecek hamle oyuncumuz yok. Rize ma??nda yedek kul?besinin hali neydi ?yle. Birde stadlar? haz?r, bu sene stad?m?z yeti?seydi a??k ara favoriydik. Olimpiyatta bir tak?m ?ampiyon olamaz. Olursa b?y?k mucizeler gerekir. Ger?i Ba?ak?ehir'e geciyormu?uz. Kartal yuvas?nda Ba?ak?ehir'e gidecek ?r?nler ayr?lm?? diye duydum.
Yorum Yap
-
fenerin bize g?re kadrosu derin falan de?il b?y?tmeyin g?z?n?zde.bizim kanat ve forvet alternatiflerimiz daha iyi ve fazla. onlar?n da orta sahan?n ortas?nda avantajlar? var.
stoper yedekleri egemen bizim sivok. sol bek hasan ali biz de ismail. kalede mert ve cenk. ben bi avantajlar?n? g?remedim.
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKap?lar a??lm?? Kas?mpa?a stad?nda.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerin bize g?re kadrosu derin falan de?il b?y?tmeyin g?z?n?zde.bizim kanat ve forvet alternatiflerimiz daha iyi ve fazla. onlar?n da orta sahan?n ortas?nda avantajlar? var.
stoper yedekleri egemen bizim sivok. sol bek hasan ali biz de ismail. kalede mert ve cenk. ben bi avantajlar?n? g?remedim.
Yorum Yap
Yorum Yap