Aslı Mustafa Yard?m tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem Sel?uk ?nan'a bilerek sar? kart? ??karmad?, ??kartsa cezal? olacakt? ??nk? bizim ma?ta
Yorum Yap
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin kadro yap?s? bizden iyi ama tak?m olgusu bizim cok daha iyi.ben haftaya cekingeliyim acikcasi.birde yar?n aksamki mac %100 tarafs?z bir hakemle ve normal ?artlarda ekstra ?ans olmazsa mersin yenilmez.fb nin yenebilecek kabiliyeti yok ?uanda..
iPhone 'den Tapatalk arac?l??? ile g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem Sel?uk ?nan'a bilerek sar? kart? ??karmad?, ??kartsa cezal? olacakt? ??nk? bizim ma?ta
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakem Sel?uk ?nan'a bilerek sar? kart? ??karmad?, ??kartsa cezal? olacakt? ??nk? bizim ma?ta
Yorum Yap
-
Ceza olmas?na ra?men, Galatasaray taraftarlar?n?n stada nas?l girdi?i sorulan D?r?st, "Galatasarayl?lar, Galatasaray Passolig'ini iptal edip, Passolig'in bir avantaj?n? kullan?p, i?eriye girmi?ler. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konu?tu.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/120009/durustten-taraftar-aciklamasi
Yorum Yap
-
Aslı Samed Kocadere tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCeza olmas?na ra?men, Galatasaray taraftarlar?n?n stada nas?l girdi?i sorulan D?r?st, "Galatasarayl?lar, Galatasaray Passolig'ini iptal edip, Passolig'in bir avantaj?n? kullan?p, i?eriye girmi?ler. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konu?tu.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/120009/durustten-taraftar-aciklamasi
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersinan bolat bu ma?ta oynamad?..bizim ma?ta oynamas? zorunlu mu...en az?ndan oyuna girmesi...s?zle?mede madde var deniyordu
Yorum Yap
Yorum Yap