Ma??n bir ?ekilde d?nece?ini ve sinirlerimin y?pranaca??n? bildi?imden mersinin att?g? gole bile sevinemiyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n bir ?ekilde d?nece?ini ve sinirlerimin y?pranaca??n? bildi?imden mersinin att?g? gole bile sevinemiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermersini arsene wenger ?al??t?r?yor san?r?m klasik anadolu tak?mlar?ndan ?ok farkl? tarzlar? var. yaslanmadan h?zl? oynamaya ?al???yolar
Ayaga hizli oynayan b?t?n tak?mlar gs yi otturur emre sneijder umut Burak hepsi ofansif adamlar defans katkilari yok o y?zden geri d?n??leri sikinti sakin kalip aya?a pas yapmak pozisyonlar? getirir gs ye karsi...
Yorum Yap
-
Aslı G?rkem Erkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n bir ?ekilde d?nece?ini ve sinirlerimin y?pranaca??n? bildi?imden mersinin att?g? gole bile sevinemiyorum.
Yorum Yap
-
aynen. aynisi fener maclari icin de gecerli..
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermersini arsene wenger ?al??t?r?yor san?r?m klasik anadolu tak?mlar?ndan ?ok farkl? tarzlar? var. yaslanmadan h?zl? oynamaya ?al???yolar
Ayaga hizli oynayan b?t?n tak?mlar gs yi otturur emre sneijder umut Burak hepsi ofansif adamlar defans katkilari yok o y?zden geri d?n??leri sikinti sakin kalip aya?a pas yapmak pozisyonlar? getirir gs ye karsi...
al i?te k?smet bir yerden gene bu renklileri buldu
Yorum Yap
Yorum Yap