Link buldum webspor diye ama bende a?m?yor siteyi, herkes izleyebiliyormu? dns de?i?tirdim ?erezleri sildim yine de a?m?yor. Nas?l ??zece?iz bu i?i?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLink buldum webspor diye ama bende a?m?yor siteyi, herkes izleyebiliyormu? dns de?i?tirdim ?erezleri sildim yine de a?m?yor. Nas?l ??zece?iz bu i?i?
Yorum Yap
-
Aslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLink buldum webspor diye ama bende a?m?yor siteyi, herkes izleyebiliyormu? dns de?i?tirdim ?erezleri sildim yine de a?m?yor. Nas?l ??zece?iz bu i?i?
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sunay D??enci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLink buldum webspor diye ama bende a?m?yor siteyi, herkes izleyebiliyormu? dns de?i?tirdim ?erezleri sildim yine de a?m?yor. Nas?l ??zece?iz bu i?i?
Yorum Yap
-
Aslı Tunc Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErdal bana sopacst kurdurdun ama nas?l izlence?ini anlatmad?n. Bana bal?k tutmay? ??retme, bal?k ver
Yar?n sopcast olur s?k?nt? yok. 2 haftad?r fenevin ma?lar?na sopcast vermiyorlar
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??yle sa?ma sapan tak?mlara nas?l puan kaybediyoruz ya.
Yorum Yap
Yorum Yap