Burak bunlar?n yan?nda melek gibi, bir ?ampiyonluk i?in ?u yapt?klar?na bakar m?s?n?z ? ?stemiyorum arkada? ?ampiyon felan olmayal?m. B?rak?n dengesizler ?ampiyon olsun, s?rf kendi menfaatleri i?in ?lke futboluna yapt?klar?na bak, kimsede ?u dengesizlere dur demiyor. Muz Cumhuriyeti olduk resmen, Aziz bu ligin resmen i?ine etti. Milli tak?m 4. nc? torbaya d???yor kimse ses etmiyor. Varsa yoksa fenerleri, ne fenermi? arkada?. Stadlar passolig y?z?nden bo? diyordum. Yok arkada? millet bu dengesizleri mi izleyecek. Kendi dengelerini bozmu?lar birde garibim hakemleri de bozuyorlar. Resmen bunlar adam?n psikolojisini bozar. Soruyorum size, sa?lam bir adam d?n ak?am ki penalt?y? verir mi ya da G?khan G?n?l'?n penalt?s?n? verir mi ? Tabi bunlar?n yan?nda art niyetli olan hakemlerde var. B?lent Y?ld?r?m gibi, 4. nc? hakem H?seyin Sabanc? gibi. Yine diyorum; Stadlar?n bo? olmas?n?n yegane sebebi fenerli tayfad?r. D???nsenize ailenizle ma?a gideceksiniz ve Emre'nin salya s?m?klerini, k?f?rlerini izleyeceksiniz. ?ocu?unuz ''Baba bu adam ne yap?yor'' diye sorsa verecek cevab?n?z yok. Allah bu tipleri ?slah etsin...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurak bunlar?n yan?nda melek gibi, bir ?ampiyonluk i?in ?u yapt?klar?na bakar m?s?n?z ? ?stemiyorum arkada? ?ampiyon felan olmayal?m. B?rak?n dengesizler ?ampiyon olsun, s?rf kendi menfaatleri i?in ?lke futboluna yapt?klar?na bak, kimsede ?u dengesizlere dur demiyor. Muz Cumhuriyeti olduk resmen, Aziz bu ligin resmen i?ine etti. Milli tak?m 4. nc? torbaya d???yor kimse ses etmiyor. Varsa yoksa fenerleri, ne fenermi? arkada?. Stadlar passolig y?z?nden bo? diyordum. Yok arkada? millet bu dengesizleri mi izleyecek. Kendi dengelerini bozmu?lar birde garibim hakemleri de bozuyorlar. Resmen bunlar adam?n psikolojisini bozar. Soruyorum size, sa?lam bir adam d?n ak?am ki penalt?y? verir mi ya da G?khan G?n?l'?n penalt?s?n? verir mi ? Tabi bunlar?n yan?nda art niyetli olan hakemlerde var. B?lent Y?ld?r?m gibi, 4. nc? hakem H?seyin Sabanc? gibi. Yine diyorum; Stadlar?n bo? olmas?n?n yegane sebebi fenerli tayfad?r. D???nsenize ailenizle ma?a gideceksiniz ve Emre'nin salya s?m?klerini, k?f?rlerini izleyeceksiniz. ?ocu?unuz ''Baba bu adam ne yap?yor'' diye sorsa verecek cevab?n?z yok. Allah bu tipleri ?slah etsin...
10 numara yaz? hislerime terc?man olmu?.
Yorum Yap
-
Aslı Osman Basaran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmreye 1 mac ceza gelecemis haberler.comda yaziyor
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs akhisar maci cmtsi 21:45 e alindi galiba. Ve akhisarda bilal kart cezalisi. Hey yavrum hey
Sent from my iPhone using Tapatalk
ayr?ca bilal k?san?n gs hakk?nda s?yledikleri var ki tam facia.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Osman Basaran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmreye 1 mac ceza gelecemis haberler.comda yaziyor
SON DAK?KA! SPORX ?ZEL | TFF, EMRE BELEZ??LU ???N M?N?MUM 3 MA? ?STED?! http://bit.ly/1AbEqcH
Yorum Yap
-
T?rk Futbolu Tek ?ekilde ??z?l?r Ne zaman Ortada TFF diye bi?ey kalmaz MHK PFDK TAHK?M UEFA Y?netir T?rk futbolunu Ve UEFA n?n belirledigi yabanc? Hakemler y?netir ma?lar? o zaman d?zelir ??nk? UEFA senin Lig tv para kazancakm?? filan dinlemez Yabanc? hakemler Hata yap?yor bizim Hakemler eyyam yap?yor
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs akhisar maci cmtsi 21:45 e alindi galiba. Ve akhisarda bilal kart cezalisi. Hey yavrum hey
ayr?ca bilal k?san?n gs hakk?nda s?yledikleri var ki tam facia.
O bilalin karti ayarli degilse bende neyim afedersin.
Yorum Yap
Yorum Yap