M. Resit Akcay gibi bir hocaya hic yakistiramadim su futbolu. Hadi iyi analiz edemedin diyelim, bu ?l? futbol nedir. Ozellikle Mehmet Akyuz nedir oyle ayakta duramiyor firtina gibi herif.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Size ac? bir ger?egi s?liyim vay benim ?anl? BE??KTA?IM, vay benim dertli BE??KTA??m su Mehmet Aky?z'? sende oynatt?lar, 2 sene maa? verdiler.
Cok net b?t?n ligin en yeteneksiz h?cum oyuncusu hi?bir ekstra ?zelli?i yok...
Bilal KISA ile ilgili cok net ?ike kokusu var ??enmezsem yaz?cam nedenlerini
Yorum Yap
-
Aslı Furkan Gundogdu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu lig d?k?l?yor bildi?in. Tak?m yok. ?st?ne bi de hakem destekledi mi tamamd?r i?te bu renklilere
Yorum Yap
-
Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterM. Resit Akcay gibi bir hocaya hic yakistiramadim su futbolu. Hadi iyi analiz edemedin diyelim, bu ?l? futbol nedir. Ozellikle Mehmet Akyuz nedir oyle ayakta duramiyor firtina gibi herif.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBazen gereksiz ?eylere tak?l?p abart?yorsunuz.Bu benim d???ncem.Akhisar hi? bir zaman deplasmanda iyi oynayan bir tak?m de?il.Sadece i?eride tehlikeli.Ayr?ca tak?m?n tart??mas?z en iyi oyuncusu eksik.K?t? ve etkisiz olmalar? normal,art niyet aramak komik.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBazen gereksiz ?eylere tak?l?p abart?yorsunuz.Bu benim d???ncem.Akhisar hi? bir zaman deplasmanda iyi oynayan bir tak?m de?il.Sadece i?eride tehlikeli.Ayr?ca tak?m?n tart??mas?z en iyi oyuncusu eksik.K?t? ve etkisiz olmalar? normal,art niyet aramak komik.
Sent from my Lumia using Tapatalk
Benim a?z?mdan temiz diye bir?ey ??kmad?.Ayr?ca bu ma?ta temizmi? kirliymi? gibi bir durum da yok.Ben hemen hemen b?t?n ma?lar? izlerim ve Akhisar'?n deplasman fakiri oldu?unu bilirim.Her?eyin alt?nda bir pislik aramak yersiz.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Furkan Gundogdu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu lig d?k?l?yor bildi?in. Tak?m yok. ?st?ne bi de hakem destekledi mi tamamd?r i?te bu renklilere
Yorum Yap
Yorum Yap