Arkadaslar maci seyredemiyorum nasil geciyor kisa bi ozet gecseniz cok makbule gecer
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraaaa bu yan hakem G?khan G?n?l'e penalt?y? verdiren 4. nc? hakem de?ilmiydi. (G?khan G?n?l'?n g??s?ne burarak tebrik etti?i )
Yorum Yap
-
Aslı Eren Can ?zf?rat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteraaaa bu yan hakem G?khan G?n?l'e penalt?y? verdiren 4. nc? hakem de?ilmiydi. (G?khan G?n?l'?n g??s?ne burarak tebrik etti?i )
Yorum Yap
-
Aslı Recep.Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar maci seyredemiyorum nasil geciyor kisa bi ozet gecseniz cok makbule gecer
- FB' de futbolcular bilin?li olarak her pozisyona itiraz ediyorlar. Emre, Caner, G?khan vs.
?u an i?in bir s?k?nt? yok. B?yle gider gibi.
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Recep.Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar maci seyredemiyorum nasil geciyor kisa bi ozet gecseniz cok makbule gecer
- FB' de futbolcular bilin?li olarak her pozisyona itiraz ediyorlar. Emre, Caner, G?khan vs.
?u an i?in bir s?k?nt? yok. B?yle gider gibi.
Yorum Yap
Yorum Yap