Aslı ?a?r? Tosun tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
gs yerine biz olsayd?k e?er bilici tan?d?ysam az ?ok 2-1 olduktan sonra son 10 dk orta sahadan birini c?kar?p defans al?rd? ve futbolculara zaman ge?irip topu kenarlar atmas?n? s?ylerdi . ve ma?? kaybederdik . malesef k?t? denilen gs kas?mpa?a ve karab?kden 6 puanla d?nd? . biz ne yapar?z soru i?areti .
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Duranoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı göstergs yerine biz olsayd?k e?er bilici tan?d?ysam az ?ok 2-1 olduktan sonra son 10 dk orta sahadan birini c?kar?p defans al?rd? ve futbolculara zaman ge?irip topu kenarlar atmas?n? s?ylerdi . ve ma?? kaybederdik . malesef k?t? denilen gs kas?mpa?a ve karab?kden 6 puanla d?nd? . biz ne yapar?z soru i?areti .
biz daha pasa, karabuk, ibb, ts, gs ile oyniyacagiz. cok net yarin puan kaybinda ilk yari bitmeden havlu atariz!
Yorum Yap
-
Gs cok sansli bu kesin..adamlar 6 galibiyetin 5 i 2-1 ile bitmis..gs de bisey yok .ben rakibin hala fb oldugunu dusunuyorum..birde anadolu takimlarinin gs ye yattiklarini dusunuyorum..adamlar aziz e tepki olsun dliye bile gs maclarinda kasmiyorlar..gorecem ben tolunayi bizim macta..Erciyes gs ye nasil oynadi bize nasil oynadilar...
Yorum Yap
-
b?yle pis i?lerin d?nd??? bir ortamda bo?una m?cadele ediyoruz! Bariz bir ?ekilde fb gs yi tepede yaln?z b?rakmak istiyorlar.
fb-rize ma??ndan gram beklentim yok, iteleye kakalaya kazanacaklar muhtemelen.
''Endustriyel Futbol'' ad?na yap?lan her ?irkeflik bunlara para olarak geri d?n??? var nas?lsa!!!
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?yle pis i?lerin d?nd??? bir ortamda bo?una m?cadele ediyoruz! Bariz bir ?ekilde fb gs yi tepede yaln?z b?rakmak istiyorlar.
fb-rize ma??ndan gram beklentim yok, iteleye kakalaya kazanacaklar muhtemelen.
''Endustriyel Futbol'' ad?na yap?lan her ?irkeflik bunlara para olarak geri d?n??? var nas?lsa!!!
Yorum Yap
Yorum Yap