Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ma? nas?l gidiyor? Harbi harbi 3 tane direkten d?nen topumu var Mersin'in?
Bir yorum yaz:
-
gesenin bizim ma?ta ?ampiyonlu?unu ilan etme olas?l??? beni ?rk?t?yor.
?zellikle bu kadar fair bir hocam?z ve oyuncu toplulu?umuz varken muhtemelen cinconlu oyuncular? s?rtlar?nda t?nele kadar g?t?r?rler.
Bir yorum yaz:
-
Abi resmen komedi bizim ?lke futbolu vallahi billahi.dalga mi geciyonuz insanlarla anlamadim ki?
Bir yorum yaz:
-
3 Tane Direkten d?nd? 1 tanesi ofsayttiAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterma?? izlemiyorum ka? kere direk vurdu top
Bir yorum yaz:
-
K?rm?z? kart do?ru. Yaln?z bu k?rm?z? olmasa Mersin atard?. Hay?rl?s? b?yle biter in?
Bir yorum yaz:
-
Bakt???n zaman ikiside bizim futbolcumuz de?il. Ama ?mer y?ll?k 1.5 milyon euro alm?yor een az?ndan. Ayr?ca bitiricilikte Pektemekten daha iyiAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterge?en sene ayn? ?eyler ?mer i?in s?yleniyorduAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?mer ?i?mano?lu'nu g?rd?k?e Pektemek ve ald??? paralar daha bir g?z?me bat?yor
koca sezonda 2 gol att? s?rekli sakat her idmanda d?z ko?u yap?yor diye a?z?na geleni s?yl?yordu millet
s?k?nt? ?mer-mustafa k?yas? de?il
s?k?nt? ba?ka yerde
?mer seneye geri gelecek g?rece?iz ka? gol atabilecek bizde ka? ma? oynayabilecek
Bir yorum yaz:
-
Aslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDirek k?rm?z? do?ru karar ama ayn? hareketi yapan Muslera'y? atmam??lard?. Say?n Sinan Engin bu karta ne diyecek bakal?m. Muslera'n?n verilmeyen kart?n? aklam??t?...Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterk?rm?z? a??r de?il mi ?
arkada miy?li futbolcu var.
benimde akl?ma o geldi direk..
bence a??rd?..
Bir yorum yaz:
-
Fener o kadar boktanki cuneyt bir kirmizi veya penalti takviyesi daha yapmali
Bir yorum yaz:
-
Direk k?rm?z? do?ru karar ama ayn? hareketi yapan Muslera'y? atmam??lard?. Say?n Sinan Engin bu karta ne diyecek bakal?m. Muslera'n?n verilmeyen kart?n? aklam??t?...Aslı Mustafa Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterk?rm?z? a??r de?il mi ?
arkada miy?li futbolcu var.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: