Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ugur Sinan Gokduman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z fb ye ??kan son k?rm?z? hari? hi?biri k?rm?z? de?ildi heleki penalt? da penalt? de?il.
Bir yorum yaz:
-
bende diyordum volkana neden kirmizi gostermedi megersem ondan once 4 tane gostermis.
hakem degilmi hepsi saibeli
Bir yorum yaz:
-
Bu gunleri yasatanlara tepki gosterlilmedikce daha cok tartisiriz teknik direktorleri,futbolculari.biz yeterli oyunu istegi dirayeti gostermemis olabiliriz,ama ligin dinamikleri saha disinda,medyada,lobide.su gsnin kac puan arkasinda birakildik.buna sebep olanlara ve engellemeyenler utansin
Bir yorum yaz:
-
adamlar koca sezon 1 tane k?rm?z? g?rmedi ya olacak i? de?il
melo biz de oynasa her ma? at?l?rd?!
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z fb ye ??kan son k?rm?z? hari? hi?biri k?rm?z? de?ildi heleki penalt? da penalt? de?il.
Bir yorum yaz:
-
Rahmetlinin Kemikleri s?zlam??t?r mezarda. Ad?n? ta??yan sezonda ?erefsiz dedi?i tak?m? ?ampiyon yapt?lar.
Bir yorum yaz:
-
Bu arada 5 nci kattan saks?lar? sallad?m A?a??ya ak. Rahatlad?m
[emoji768]
Bir yorum yaz:
-
Webonun o yaptigi hakerete en az 6-7 mac ceza vermelrri lazim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Diler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe y?netim bi tebrik mesaj? yay?nlar.. elde ettikleri onurlu ?ampiyon lu?u kutlaruz falan diye.. Duru? ya..
Abi siz niye bu kadar sakinsiniz ya ben ??ld?r?yorum ?u annn yerimde duram?yorum
Bir yorum yaz:
-
fb 6 ki?i kal?p ma?? 3-0 h?kmen yenik de bitirebilirdi, hakemin eyyam?yla ma? 2-2 sonu?land?.
Bu arada, 1 ma?ta 4 k?rm?z? kart ??kt? fb'ye, biz sezon boyunca 10-11 k?rm?z? kart g?rd?k; fakat gs'nin g?rd??? k?rm?z? kart 0. ?stelik Melo itinin her ma? en az 1 kartl?k (baz? ma?lar 3-4) hareketi es ge?ildi. Bunlar?n aras?nda direkt k?rm?z? kartl?k hareketler de vard? tabii.
Bir yorum yaz:
-
Bir yerde lig kadro kalitelerine g?re s?raland?. Eleme turnuvas?nda kadro belli olmaz ama uzuuuun lig yar???nda kadron yoksa umutlanmayacaks?n
Bir yorum yaz:
-
1 ya??nda k?z?m bu k?peklerin Kutlamalar? y?z?nden s??ray?p Uyan?yor ya yaz?klar olsun bizim top?ulara. Ke?ke kuca??mda k?z?mla ben kutlama yapsayd?m o da ge? uyusayd?.
[emoji768]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mustafa Diler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe y?netim bi tebrik mesaj? yay?nlar.. elde ettikleri onurlu ?ampiyon lu?u kutlaruz falan diye.. Duru? ya..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEe y?netim bi tebrik mesaj? yay?nlar.. elde ettikleri onurlu ?ampiyon lu?u kutlaruz falan diye.. Duru? ya..
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: