Mehmet ekici harika oynad?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
erman toro?lu benim ge?en g?n yazd???m bir?eyi s?yledi.
hakemler paralar? yanmas?n diye gs yi kar??s?na almak istemedi diyor el pozisyonu i?in.
yoksa bir dahaki hafta ma? almam korkusu var diyor.
i?te arkada?lar abiler.hakem denen yarat?klar be?ikta? ma?lar?nda b?yle bir korku ya?am?yor futboldaki tek sorun budur bizim a??m?zdan.
??nk? bir yapt?r?m uygulatma g?c?m?z yok(lobi vs) niye yok onuda bilmiyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstererman toro?lu benim ge?en g?n yazd???m bir?eyi s?yledi.
hakemler paralar? yanmas?n diye gs yi kar??s?na almak istemedi diyor el pozisyonu i?in.
i?te arkada?lar abiler.hakem denen yarat?klar be?ikta? ma?lar?nda b?yle bir korku ya?am?yor futboldaki tek sorun budur bizim a??m?zdan.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
(?u an konu?ulan konudan ba??ms?z s?yl?yorum )
??nk? insanlar taraftarl?k olay?n? kul?p baz?nda de?il, Hoca-Oyuncu-Taktik-Strateji gibi olgular baz?nda yap?yor.
Ben oycu buycu hi? olmad?m ama, ma??n 13. dakkas?nda " ?stifa Denizli" yazan? da g?rd?m, dakika 30 da "Schuster ile olmaz, rezalet" diyeni de.
Maalesef bizde ?yle s?rf TDmiz diye full destek diye bir ?ey olmayacak.
Bilic ?ampiyon olsa da olmayacak. Bak g?r, demi?ti dersin. "?ampiyon olsa bile bana g?re yeterli bir adam de?il" diyecek adamlar ??kacak.
T?pk? 50 gol 50 asist yapsa dahi Olcay'? sevmeyece?im diyenler gibi ( ger?ektir, bizzat ya?ad?m).
Olcay konusuna gelince Olcay'?n o malum hareketi y?z?nden tepki koyuyor hemen hemen her Olcay'a tepkisi olan. Bizim kul?p yap?m?za ters bunlar, o da bizim evlad?m?z diyor ge?iyoruz ama kalp k?r?kl??? unutulmuyor. Ha karakter olarak olcay bir daha yapar m? ayn?s?n?? Yapmaz, o y?zden bu tak?mda zaten.
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu bizdeyken de m?r?n k?r?n eden ?oktu. Sonra gidince badem g?zl? oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Taskin tarafından Gönderilmiş Mesajı göstererman toro?lu benim ge?en g?n yazd???m bir?eyi s?yledi.
hakem be?ikta?? do?rar ertesi hafta ma? al?r,8.5 puan al?r,5 milyar maa??n? almaya devam eder.sonra bizde kendi ba??m?z? yeriz niye b?yle oluyor diye.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
(?u an konu?ulan konudan ba??ms?z s?yl?yorum )
??nk? insanlar taraftarl?k olay?n? kul?p baz?nda de?il, Hoca-Oyuncu-Taktik-Strateji gibi olgular baz?nda yap?yor.
Ben oycu buycu hi? olmad?m ama, ma??n 13. dakkas?nda " ?stifa Denizli" yazan? da g?rd?m, dakika 30 da "Schuster ile olmaz, rezalet" diyeni de.
Maalesef bizde ?yle s?rf TDmiz diye full destek diye bir ?ey olmayacak.
Bilic ?ampiyon olsa da olmayacak. Bak g?r, demi?ti dersin. "?ampiyon olsa bile bana g?re yeterli bir adam de?il" diyecek adamlar ??kacak.
T?pk? 50 gol 50 asist yapsa dahi Olcay'? sevmeyece?im diyenler gibi ( ger?ektir, bizzat ya?ad?m).
Olcay konusuna gelince Olcay'?n o malum hareketi y?z?nden tepki koyuyor hemen hemen her Olcay'a tepkisi olan. Bizim kul?p yap?m?za ters bunlar, o da bizim evlad?m?z diyor ge?iyoruz ama kalp k?r?kl??? unutulmuyor. Ha karakter olarak olcay bir daha yapar m? ayn?s?n?? Yapmaz, o y?zden bu tak?mda zaten.
Bir de bunun yan? s?ra, kul?b?n iflah?n? kurutmu? bir ba?kana 8 y?l boyunca katlanma s?recinden ??k?lm??.
Haliyle bu da bir tahamm?ls?zl?k olu?turuyor.
Olumlu ?eyler g?r?lmemeye, en ufak bir mevzu ise g?klere ??kart?l?p oradan a?a?? b?rakmalara kadar var?yor.
Olcay konusunda ise ?unlar? s?yleyebilirim;
Olcay taraftara hareket ?ekti, eyvallah. Fakat bizzat kendisi ?z?r diledi sonras?nda. Ayn? Olcay, bo? trib?nlere ko?tu taraftar diyerek.
Yani hatalar bizler i?in.
?d?ller alan, destanlar yazarak avrupada ad?ndan s?z ettiren o me?hur " kapal? ", bizzat orada oldu?umdan biliyorum, Galatasaray ma??n?n sonras?nda Metin Oktay'a k?f?r de etmi?tir ma? sonu.
?imdi ne yap?lmal?? Direkt olarak g?mmeli miyiz ?
Yanl?? anla??lma olmas?n, burada hedef kitle olarak taraftar? g?stermiyorum.
Sonu?ta o parmak trib?ne kalkt??? vakit, orada olan olmayan t?m Be?ikta?l?lara kalkm??t?r.
Haliyle bana da kalkt?.
Ki o zaman tepkimi a??r bir ?ekilde koymu?tum, hi? bir futbolcu bu c?rreti kendisinde bulamaz!
Ama diyorum ya i?te, bir ?eyleri daha kapsaml? d???nmek laz?m.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ar?? her ?eye kar?? olay? son y?llarda baya?? yanl?? anla??l?yor herhalde, tek a??klamas? bu olsa gerek.
Bir de bunun yan? s?ra, kul?b?n iflah?n? kurutmu? bir ba?kana 8 y?l boyunca katlanma s?recinden ??k?lm??.
Haliyle bu da bir tahamm?ls?zl?k olu?turuyor.
Olumlu ?eyler g?r?lmemeye, en ufak bir mevzu ise g?klere ??kart?l?p oradan a?a?? b?rakmalara kadar var?yor.
Olcay konusunda ise ?unlar? s?yleyebilirim;
Olcay taraftara hareket ?ekti, eyvallah. Fakat bizzat kendisi ?z?r diledi sonras?nda. Ayn? Olcay, bo? trib?nlere ko?tu taraftar diyerek.
Yani hatalar bizler i?in.
?d?ller alan, destanlar yazarak avrupada ad?ndan s?z ettiren o me?hur " kapal? ", bizzat orada oldu?umdan biliyorum, Galatasaray ma??n?n sonras?nda Metin Oktay'a k?f?r de etmi?tir ma? sonu.
?imdi ne yap?lmal?? Direkt olarak g?mmeli miyiz ?
Yanl?? anla??lma olmas?n, burada hedef kitle olarak taraftar? g?stermiyorum.
Sonu?ta o parmak trib?ne kalkt??? vakit, orada olan olmayan t?m Be?ikta?l?lara kalkm??t?r.
Haliyle bana da kalkt?.
Ki o zaman tepkimi a??r bir ?ekilde koymu?tum, hi? bir futbolcu bu c?rreti kendisinde bulamaz!
Ama diyorum ya i?te, bir ?eyleri daha kapsaml? d???nmek laz?m.
Yorum Yap
Yorum Yap