Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Beyler Diego ciktiktan sonra emre kul?beye diegoyumu ?ikayet ediyor oyundan aliyor arap? Tam cikarken g?sterdiler ??nk?. Anlamadim durduk yere niye g?sterdiler.
Bir yorum yaz:
-
bunlar yemin ediyorum gerizekal?... Ka?an kontra ata?a bak yaaaa
Bir yorum yaz:
-
Yok arkada?k ?u ataklar? ??yle harcamalar? beni cidden k?lland?r?yor heran sa?ma bir gol gelebilir fb den
Bir yorum yaz:
-
Ahh ahhAslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbana en ?ok koyan 2-3 senedir gsnin ?lde bele?ten ald?klar? paralar
bu seneki paralar ila? gibi gelirdi bize ama yine onlara ila? olcak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar hep ceza aln?mdibinde niye faul yap?p duruyor??? 1 de?il 3 de?il 5 de?il buna laan
garip ama.. ayn? ?eyi bende d???nd?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBunlar hep ceza aln?mdibinde niye faul yap?p duruyor??? 1 de?il 3 de?il 5 de?il buna laan
Serbest vuru?tan gol yiyecekler ondan...
Bir yorum yaz:
-
Bunlar hep ceza aln?mdibinde niye faul yap?p duruyor??? 1 de?il 3 de?il 5 de?il buna laan
Bir yorum yaz:
-
Tabi can?m ama? para zaten... Kalecilerimiz yeterli diyen, ka? y?ld?r bek sorunu ??zemeyen y?netimden, necipten pektemekten olcaydan medet uman teknik heyetten bir ?st tur beklemek hayalden ?teye ge?emezAslı Adem Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterClden para gelir diye istiyorum bunlar cl kalibresinde kadro kuramaz u? be? bor? oderizAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle... Belli mi olur iyi bir kura denk gelir ?L yolu a??l?r falan ...Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBari 2. olal?m.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: