Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Gs'yi evlerinde yenelim de ba?ka bi?ey istemiyorum. Kim ?ampiyon olursa olsun.
Bir yorum yaz:
-
Valla ben wedersonun taca gitmesin diye fenerli oyuncunun aya??na att??? ve akabinde k?rm?z? kart olan pozisyondan sonra b?rakt?m izlemeyi. Yar?n da kodumun lig tvsini iptal ettirece?im. Size de tavsiye ederim.
Bir yorum yaz:
-
Son haftalarda Akhisar kadar bir taraf?n? y?rtan bir tak?m g?rmedim !!!
Bir yorum yaz:
-
Su? bizim tak?mda. Ellerimizle hem ?ampiyonlu?u hemde ikincili?i verdik.
Bir yorum yaz:
-
Halen umutlanabilenlerimiz var maalesef. Olaylar her ?ey ?ok a??k. Ma? bitt... derken bile illa 0-1 olacak yani. Bizim ma?tada ayn?s? olacak. 1-0 ya da 2-0 bitecek. ??te son b?t?n 10 haftad?r ma?lar?n? 1-0 al?yorlar. Hepsi ?ike. Halen bekleyip umutlanmay?n bence. 3.y?z. 4. olmad???m?za ??krediyorum ben hi? de?ilse uefaya gideriz. Elindeki ?ampiyonlu?u verip b?yle uefaya sevinirsin i?te.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hasim Cinki tarafından GönderilmişHi? ?a??rmad?m bu g?ven denen g?t , ben anlam?yom bu rakipler bize niye b?yle top kapt?rm?yor hi?????
Adama sorarlar once siz FB maclarinda ne yaptiniz diye! 2 macta 0 puan aldik heriflerden halen gelmis Mersin'den medet umuyoruz. Bu yonetim ve futbolcu kitlesi ile sampiyonluk zor.
Bir yorum yaz:
-
Elaleme de?ilde bizim top?ulara diyecek laf bulam?yorum sezon sonu hepsine tek tek yaz?cam alacam No postu mu yaz tatiline ??kacam... Eserinizle ?v?n?n milyon dolarl?k (....)
LG-D802 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHep ayn? senaryolar ya bende hata daha neyini takip ediyorsam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hep ayn? senaryolar ya bende hata daha neyini takip ediyorsam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Elalemin topcusu koyuyor cocugun adini. Bizimkiler hala kacirsin alti pastan bos kaleye.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: