Ayr?l?k yaramad? ko?uma, ge? otur bir dertle?elim senle ya.. K?rm?z? g?rm?? bug?n...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ronaldo-atildi
tamam messiden daha ?ok seviyoruz senide yak??mad? be reis
Yorum Yap
-
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ronaldo-atildi
bu terbiyesizin hareketini daha yeni g?rd?m.
?u hareketleri normal bir tak?m?n oyuncusu yapsa en az 6 ma? ceza al?r
bakal?m cristiano'ya ka? verebilecekler...
Yorum Yap
-
Vallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Rica ediyorum objektif olun, tarafs?z olun demiyorum bak objektif olun.
Yorum Yap
-
Messi ayn? hareketi yaparsa ki yapaca??n? sanm?yorum, g?r?r?z ne kadar objektif oldu?umu.Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
?u hareketi savunmak, kulp bulmaya ?al??mak Be?ikta?l? adama yak??maz
Yorum Yap
-
OlamamAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Yorum Yap
-
Ayrton Senna ne anlam ifade ediyordu en iyisi oydu son d?nemlerde hat?rlad???m.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlamamAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Yorum Yap
-
Ayn?s?n? pascal yapt? ba? tac? yapt?k ya laAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Yorum Yap
Yorum Yap