Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
Messiyide ?ok severim bana g?re efsanedir ama 2008-2011 aras?ndaki o efsane Barcelona olay? art?k sona erdi ve g?r?l?yorki son iki senedir Messi'de buna ?are olam?yor ama Ronaldo'nun olay? tamamiyle farkl? Real Madrid'de bana g?re Barcelonadan kadrosu daha kotu olan bi tak?m?n her?eyi bu adam hem ?ngilterede hem ?spanyada kendini yeteri kadar gosterdigini dusunuyorum.
Portekiz milli tak?m? i?in yap?lan ele?tirilerde tamamiyle sacmal?ktan ibaret adam?n bi taraf?nda Nani di?er taraf?nda Postiga gibi vas?fs?z adamlar varken tek ba??na yapabileceginin en iyisini yap?yor.Bu y?zden Messi'den bir ad?m ?ndedir.
Yorum Yap
-
Brezilya'l? Ronaldo ile k?yaslanmas? ?ok komik olmu?. L.Ronaldo'nun milli tak?m seviyesinde ba?ar?lar? vard?r. O da Brezilya'l? olmas?n?n ?ans?ndan dolay?. CL ?ampiyonlu?u ya?ad??n? ben hat?rlam?yorum. ?ok iyi futbolcuydu fakat bir sakatland? pir sakatland?.Ronaldo kadar kendine baksa o dedi?iniz olurdu. Ama o malum Inter-Lazio ma??na ??kmayacakt? sabredecekti.Futbol kariyerinin k?r?lma noktas? oldu o ma?
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKral sensin.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gunkordu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Tek gercek Ronaldo!
Canl? izleyemedim Maradona'y? ama bu adam sakatlanmasayd? Maradona ile k?yaslayabilece?im tek futbolcuydu. CR7 ve Messi de?il.
Yorum Yap
Yorum Yap