Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
Ke?ke olmasayd? ama seviyoruz seni Reis. Lan birg?n ?u siyah beyaz formay? giyse kalp dayanmaz var ya !
-
2 ma? dinlensin sonra yine kald??? yerden bam bam bam sallar golleri
Bir yorum yaz:
-
Sporcu dedi?in Senna'd?r abi. H?rsl?, korkusuz ve son derece rakibine de?er veren birisi. Benim i?in anlaml? olan her ?eyi avatar yapt?mAslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyrton Senna ne anlam ifade ediyordu en iyisi oydu son d?nemlerde hat?rlad???m.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlamamAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Rica ediyorum objektif olun, tarafs?z olun demiyorum bak objektif olun.
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Bir yorum yaz:
-
Yok tabi onlar kadar olamaz zaten de savunulacak taraf? da yok bence.Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVard?r bununda bi sebebi. 550 ma?a ??km?? adam ilk defa bu kadar sert ve luzumsuz bi harekette bulunuyor.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAma onda a??r? tahrik vard? ve olay an?nda kendi arkada?? i?in yapt? o,Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn?s?n? pascal yapt? ba? tac? yapt?k ya laAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.

Burada fol yok yumurta yok.
Do?ru mu ? Tabiki de?il.
Pepe yada melo muamelesi yapmay?n adama.gif)
Bir yorum yaz:
-
Vard?r bununda bi sebebi. 550 ma?a ??km?? adam ilk defa bu kadar sert ve luzumsuz bi harekette bulunuyor.Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAma onda a??r? tahrik vard? ve olay an?nda kendi arkada?? i?in yapt? o,Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn?s?n? pascal yapt? ba? tac? yapt?k ya laAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.

Do?ru mu ? Tabiki de?il.
Pepe yada melo muamelesi yapmay?n adama
Bir yorum yaz:
-
Ama onda a??r? tahrik vard? ve olay an?nda kendi arkada?? i?in yapt? o,Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn?s?n? pascal yapt? ba? tac? yapt?k ya laAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.

Bir yorum yaz:
-
Ayn?s?n? pascal yapt? ba? tac? yapt?k ya laAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Ayrton Senna ne anlam ifade ediyordu en iyisi oydu son d?nemlerde hat?rlad???m.Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOlamamAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
Bir yorum yaz:
-
OlamamAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVallahi ay?p ErdalAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Bir yorum yaz:
-
Yar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo'ya yak??mam?? oras? kesin , ama tekme yiyince y?z?n? tutan eleman daha ?ok dikkatimi ?ekti.
Bir yorum yaz:
-
Kral'a yak??mam?? o hareketler bence...arada olur kafas? bozuk bu s?ralar
Ronaldo adamd?r, krald?r, 1 numarad?r...
Bir yorum yaz:
-
Ayn? hareketi emre veya melo yapsa asm??t?k burada ama ronaldo yap?nca normal oluyo.
En ?okta ??karken Erdal'?n avatarda ki ?d?l yap??t?rmas?n? silmesine k?zd?m.Ben en b?y???m istedi?imi yapar?m der gibi.
Bir yorum yaz:
-
Messi ayn? hareketi yaparsa ki yapaca??n? sanm?yorum, g?r?r?z ne kadar objektif oldu?umu.Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
?u hareketi savunmak, kulp bulmaya ?al??mak Be?ikta?l? adama yak??maz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: