Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
Ke?ke olmasayd? ama seviyoruz seni Reis. Lan birg?n ?u siyah beyaz formay? giyse kalp dayanmaz var ya !
-
2 ma? dinlensin sonra yine kald??? yerden bam bam bam sallar golleri
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Rica ediyorum objektif olun, tarafs?z olun demiyorum bak objektif olun.
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Burada fol yok yumurta yok.
Do?ru mu ? Tabiki de?il.
Pepe yada melo muamelesi yapmay?n adama
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Do?ru mu ? Tabiki de?il.
Pepe yada melo muamelesi yapmay?n adama
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Bir yorum yaz:
-
Yar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo'ya yak??mam?? oras? kesin , ama tekme yiyince y?z?n? tutan eleman daha ?ok dikkatimi ?ekti.
Bir yorum yaz:
-
Kral'a yak??mam?? o hareketler bence...arada olur kafas? bozuk bu s?ralarRonaldo adamd?r, krald?r, 1 numarad?r...
Bir yorum yaz:
-
Ayn? hareketi emre veya melo yapsa asm??t?k burada ama ronaldo yap?nca normal oluyo.
En ?okta ??karken Erdal'?n avatarda ki ?d?l yap??t?rmas?n? silmesine k?zd?m.Ben en b?y???m istedi?imi yapar?m der gibi.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
?u hareketi savunmak, kulp bulmaya ?al??mak Be?ikta?l? adama yak??maz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: