Ayr?l?k yaramad? ko?uma, ge? otur bir dertle?elim senle ya.. K?rm?z? g?rm?? bug?n...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ronaldo-atildi
tamam messiden daha ?ok seviyoruz senide yak??mad? be reis
Yorum Yap
-
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ronaldo-atildi
bu terbiyesizin hareketini daha yeni g?rd?m.
?u hareketleri normal bir tak?m?n oyuncusu yapsa en az 6 ma? ceza al?r
bakal?m cristiano'ya ka? verebilecekler...
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Rica ediyorum objektif olun, tarafs?z olun demiyorum bak objektif olun.
Yorum Yap
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
?u hareketi savunmak, kulp bulmaya ?al??mak Be?ikta?l? adama yak??maz
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSevgilisinden ayr?ld? normal o hareket. (Irina'ya kad?n bile demem farkl? bir boyut ya neyse)
K?saca; Adams?n sen
Yahu adam?n kafas? bozuk, moral bozuklu?u en iyi oyuncuya da yak??mayacak ?eyler yapt?r?r. Ben sadece bunu dedim.
Not: Avatar de?i?imlerim bir mesaj i?ermemektedir. Avatar?ma bak?p laf etmeyiniz.
?aka ?aka i?eriyor, ?o?unda anlam var
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? hareketi CL'de Ba'ya yaps?n ne tepki veriyorsunuz bakal?m.
Yorum Yap
Yorum Yap